#maternitate

Sedinte foto tematice de Maternitate

A fi însărcinată este una dintre cele mai speciale perioade din viața oricărei femei..

Știm cât de specială este perioada sarcinii și cât de mult vrei să îți amintești pentru totdeauna de aceste momente. La Blitzstudio, ne dedicăm să imortalizăm aceste clipe unice și magice printr-o sesiune foto profesională de maternitate, care să te facă să te simți minunat și să arăți la fel de uimitor cum te simți.

De ce sa alegi o sedinta tematica de Maternitate?

Urmează să devii mamă! Sarcina este una dintre cele mai frumoase experiențe din viață. Să aduci un nou suflet pe lume, să-l crești și să-i fii alături de la primul scâncet, pe tot parcursul vieții, presupune multă iubire, sacrificiu și dedicare.

Fotografia este mai mult decât o imagine, iar Blitzstudio este locul unde transformăm simplul și uzualul în amintiri și povești frumoase.

Pasiunea noastră este aceea de a fotografia oameni, chipuri, emoții și zâmbete să surprindem gesturi și vorbe nerostite, de care peste ani să vă amintiți cu drag!

Sedinte foto de Maternitate

Pachet foto

Durata sedintei este de 1 ora
350 Lei
  • 30 fotografii editate

Pachet FOTO PLUS

Durata sedintei este de 1 ora
600 Lei
  • 30 fotografii editate
  • 2 Tinute incluse

Galerie Foto

Intrebari Frecvente

Suntem de părere că în săptămânile 26-34 vei avea mult mai multă mobilitate și vom putea adopta mai multe idei de possing fără să obosești extrem de mult.

Ședința foto cu ținute proprii are un cost de 350 lei, iar cea în care punem la dispoziție 2 dintre cele 6 ținute are un cost de 600 lei.

Este important ca lenjeria intimă să fie nude (culorea bej), albă și neagră  în cazul în care vei alege una dintre ținutele noastre.

În cazul în care optezi pentru ținutele proprii îți recomandăm un body de culoare uni ori cămăși albe bărbătești, tinute in culori neutre.

Machiajul – ar trebui să fie unul simplu și natural.

Noi îți oferim 30 de fotografii editate la nivel de contrast, luminozitate și balans de alb. Contracost da, Vei putea achiziționa suplimentar toate fotografiile. Prețul unei fotografii fiind de 20 lei. În timpul alocat ședinței se pot obține un maxim de 40 de fotografii

În maxim 2 săptămâni. Un preview al ședinței foto îl vom livra a două zi.

Ea este gândită pentru ambii viitori părinți însă accentul va fi pus pe fotogarfiile cu viitoarea mămică.

Este simplu. Completeaza formularul de mai jos, iar noi te vom contacta cat de curand pentru a stabili data unei sedinte foto de maternitate.

Despre Blitzstudio

Fotografia este mai mult decât o imagine, iar BlitzStudio este locul unde transformăm simplul și uzualul în amintiri și povești frumoase.

Pasiunea noastră este aceea de a fotografia oameni, chipuri, emoții, lacrimi și zâmbete, să surprindem gesturi și vorbe nerostite, de care peste ani să vă aduceți aminte cu multă nostalgie și plăcere prin intermediul fotografiilor noastre. Noi prețuim amintirile!

Te așteptăm cu mult entuziasm și energie la noi în studio, pregătiți să-ți dăruim cele mai prețioase amintiri de pus în ramă.

Formular programare sedinta

Completează formularul și te contactăm în maxim 30 de minute