Sedinte foto tematice de Craciun

Surprindem magia sărbătorilor de iarnă și îți oferim ție și familiei tale cele mai frumoase amintiri prin intermediul unei sedinte foto de craciun.

De ce sa alegi o sedinta tematica de Craciun?

Ne apropiem cu pași repezi de perioada sărbătorilor de iarnă, un sezon plin de magie, cadouri și momente minunate petrecute împreună cu persoana iubită și cei mici. Dacă dorești să imortalizezi aceste momente și să te bucuri de frumusețea lor pentru totdeauna, o ședință foto tematică este o idee excelentă.

Crăciunul petrecut alături de cei dragi oferă prilejul perfect de a surprinde zâmbete inocente, îmbrățișări calde și priviri expresive, iar peste ani și ani îți vei putea aminti de aceste clipe speciale doar frunzărind albumul foto. În plus, fotografiile pot fi oferite cadou celorlalți membri ai familiei (bunici, mătuși) sau prietenilor, lăsând în urmă amintiri care vor dăinui timp de multe generații de acum încolo.

sedinte foto de craciun

Sedinte foto de Craciun

Ședința foto durează 1 oră, pentru a avea suficient timp de acomodare cu decorurile și cu aparatul foto. În funcție de preferințele tale și de buget, poți alege unul dintre cele două pachete de mai jos, foto sau foto cu animator. De asemenea, îți punem la dispoziție o serie de materiale opționale pe care le poți adăuga în pachet, pentru a-ți aminti cu drag de aceste momente pentru totdeauna.

Pachet foto

Durata sedintei este de 1 ora
450 Lei
  • 3 decoruri diferite
  • 40 fotografii editate

Pachet FOTO PLUS

Durata sedintei este de 1 ora
600 Lei
  • 3 decoruri diferite
  • 40 fotografii editate
  • Animator - Mos Craciun

Galerie Foto

Intrebari Frecvente

În ce perioada se vor desfasura sedintele foto tematice de Craciun?

Vei putea rezerva o astfel de ședință foto în perioada 1 noiembrie – 23 decembrie. Însă îți recomandăm să te grăbești, locurile sunt limitate și de obicei se ocupă foarte repede.

Ce pret are o sedinta tematica de acest tip?

Prețurile pornesc de la 450 LEI. Poți vedea ce conține fiecare pachet în parte în secțiunea dedicată de pe pagină.

Care este numarul maxim de persoane care poate participa la o astfel de sedinta foto?

Nu avem o limită, însă recomandăm un maxim de 4-5 persoane, pentru ca toți participanții să se poată bucura de o experiență cât mai plăcută pe parcursul ședinței foto. Dacă totuși sunteți mai mulți, te rugăm să ne anunți din timp, să ne putem organiza corespunzător.

Cate decoruri aveti disponibile pentru aceste sedinte foto?

Vor fi 3 decoruri de poveste, care îi vor bucura pe micuții tăi și le vor stârni curiozitatea de la prima interacțiune.

Trebuie sa ne imbracam in tematica de Craciun?

Noi, recomandăm alegerea unor culori deschise uni. Nu neapărat cu tematică de Craciun, important este să vă simțiți bine în ținutele alese. Puteți purta ținute in culori pastel, elegante, rafinate. Fie că alegeți un look unitar pentru toată familia sau că abordați un stil mai noncoformist, acest detaliu este mai puțin important. Contează doar ca la finalul ședinței foto să vă bucurați de cele mai frumoase fotografii, care să vă reprezinte.

Cum putem sa ii pregatim pe cei mici pentru sedinta foto?

Pentru a putea beneficia de momente distractive și relaxante cu cei mici, recomandăm ca aceștia să fie bine odihniți și hrăniți. Ei se vor bucura de tot ce au de oferit decorurile din studioul nostru, se vor putea juca și distra într-un mediu creat special pentru ei, deci nu ar trebui să fie probleme. De asemenea, ședința foto la noi durează 1 oră, special pentru ca cei mici să aibă timp să se acomodeze și să aveți cu toții o experiență cât mai plăcută în studio.

Unde vor avea loc aceste sedinte foto de craciun?

Acesta se va desfășura la studioul nostru din Galați, pe strada Odobești 1 bis camera 2302

Cum pot face o programare?

E simplu! Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta cât de curând pentru a stabili data unei sedinte foto de Craciun

Despre Noi

Fotografia este mai mult decât o imagine. Sub îndrumarea lui Stefan Chelmu, transformăm simplul și uzualul în amintiri și povești frumoase.

Pasiunea lui Stefan este aceea de a fotografia oameni, chipuri, emoții, lacrimi și zâmbete, să surprindă gesturi și vorbe nerostite, de care peste ani să vă aduceți aminte cu multă nostalgie și plăcere. El prețuiește amintirile! Te așteptăm cu mult entuziasm și energie în studio, pregătit să te bucuri de cele mai prețioase amintiri de pus în ramă alături de Stefan.

Am pregătit 3 decoruri tematice rupte din basm, împodobite cu brazi, jucării, luminițe și ornamente colorate, pentru a recrea atmosfera caldă și veselă din perioada Crăciunului.

Afla parerea clientilor

Formular programare sedinta

Completează formularul și te contactăm în maxim 30 de minute