Sedinte foto tematice de Craciun

Surprindem magia s─ârb─âtorilor de iarn─â ╚Öi ├«╚Ťi oferim ╚Ťie ╚Öi familiei tale cele mai frumoase amintiri prin intermediul unei sedinte foto de craciun.

De ce sa alegi o sedinta tematica de Craciun?

Ne apropiem cu pa╚Öi repezi de perioada s─ârb─âtorilor de iarn─â, un sezon plin de magie, cadouri ╚Öi momente minunate petrecute ├«mpreun─â cu persoana iubit─â ╚Öi cei mici. Dac─â dore╚Öti s─â imortalizezi aceste momente ╚Öi s─â te bucuri de frumuse╚Ťea lor pentru totdeauna, o ╚Öedin╚Ť─â foto tematic─â este o idee excelent─â.

Cr─âciunul petrecut al─âturi de cei dragi ofer─â prilejul perfect de a surprinde z├ómbete inocente, ├«mbr─â╚Ťi╚Ö─âri calde ╚Öi priviri expresive, iar peste ani ╚Öi ani ├«╚Ťi vei putea aminti de aceste clipe speciale doar frunz─ârind albumul foto. ├Än plus, fotografiile pot fi oferite cadou celorlal╚Ťi membri ai familiei (bunici, m─âtu╚Öi) sau prietenilor, l─âs├ónd ├«n urm─â amintiri care vor d─âinui timp de multe genera╚Ťii de acum ├«ncolo.

sedinte foto de craciun

Sedinte foto de Craciun

╚śedin╚Ťa foto dureaz─â 1 or─â, pentru a avea suficient timp de acomodare cu decorurile ╚Öi cu aparatul foto. ├Än func╚Ťie de preferin╚Ťele tale ╚Öi de buget, po╚Ťi alege unul dintre cele dou─â pachete de mai jos, foto sau foto cu animator. De asemenea, ├«╚Ťi punem la dispozi╚Ťie o serie de materiale op╚Ťionale pe care le po╚Ťi ad─âuga ├«n pachet, pentru a-╚Ťi aminti cu drag de aceste momente pentru totdeauna.

Pachet foto

Durata sedintei este de 1 ora
450 Lei
  • 3 decoruri diferite
  • 40 fotografii editate

Pachet FOTO PLUS

Durata sedintei este de 1 ora
600 Lei
  • 3 decoruri diferite
  • 40 fotografii editate
  • Animator - Mos Craciun

Galerie Foto

Intrebari Frecvente

În ce perioada se vor desfasura sedintele foto tematice de Craciun?

Vei putea rezerva o astfel de ╚Öedin╚Ť─â foto ├«n perioada 1 noiembrie ÔÇô 23 decembrie. ├Äns─â ├«╚Ťi recomand─âm s─â te gr─âbe╚Öti, locurile sunt limitate ╚Öi de obicei se ocup─â foarte repede.

Ce pret are o sedinta tematica de acest tip?

Pre╚Ťurile pornesc de la 450 LEI. Po╚Ťi vedea ce con╚Ťine fiecare pachet ├«n parte ├«n sec╚Ťiunea dedicat─â de pe pagin─â.

Care este numarul maxim de persoane care poate participa la o astfel de sedinta foto?

Nu avem o limit─â, ├«ns─â recomand─âm un maxim de 4-5 persoane, pentru ca to╚Ťi participan╚Ťii s─â se poat─â bucura de o experien╚Ť─â c├ót mai pl─âcut─â pe parcursul ╚Öedin╚Ťei foto. Dac─â totu╚Öi sunte╚Ťi mai mul╚Ťi, te rug─âm s─â ne anun╚Ťi din timp, s─â ne putem organiza corespunz─âtor.

Cate decoruri aveti disponibile pentru aceste sedinte foto?

Vor fi 3 decoruri de poveste, care ├«i vor bucura pe micu╚Ťii t─âi ╚Öi le vor st├órni curiozitatea de la prima interac╚Ťiune.

Trebuie sa ne imbracam in tematica de Craciun?

Noi, recomand─âm alegerea unor culori deschise uni. Nu neap─ârat cu tematic─â de Craciun, important este s─â v─â sim╚Ťi╚Ťi bine ├«n ╚Ťinutele alese. Pute╚Ťi purta ╚Ťinute in culori pastel, elegante, rafinate. Fie c─â alege╚Ťi un look unitar pentru toat─â familia sau c─â aborda╚Ťi un stil mai noncoformist, acest detaliu este mai pu╚Ťin important. Conteaz─â doar ca la finalul ╚Öedin╚Ťei foto s─â v─â bucura╚Ťi de cele mai frumoase fotografii, care s─â v─â reprezinte.

Cum putem sa ii pregatim pe cei mici pentru sedinta foto?

Pentru a putea beneficia de momente distractive ╚Öi relaxante cu cei mici, recomand─âm ca ace╚Ötia s─â fie bine odihni╚Ťi ╚Öi hr─âni╚Ťi. Ei se vor bucura de tot ce au de oferit decorurile din studioul nostru, se vor putea juca ╚Öi distra ├«ntr-un mediu creat special pentru ei, deci nu ar trebui s─â fie probleme. De asemenea, ╚Öedin╚Ťa foto la noi dureaz─â 1 or─â, special pentru ca cei mici s─â aib─â timp s─â se acomodeze ╚Öi s─â ave╚Ťi cu to╚Ťii o experien╚Ť─â c├ót mai pl─âcut─â ├«n studio.

Unde vor avea loc aceste sedinte foto de craciun?

Acesta se va desf─â╚Öura la studioul nostru din Gala╚Ťi, pe strada Odobe╚Öti 1 bis camera 2302

Cum pot face o programare?

E simplu! Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta cât de curând pentru a stabili data unei sedinte foto de Craciun

Despre Noi

Fotografia este mai mult decât o imagine. Sub îndrumarea lui Stefan Chelmu, transformăm simplul și uzualul în amintiri și povești frumoase.

Pasiunea lui Stefan este aceea de a fotografia oameni, chipuri, emo╚Ťii, lacrimi ╚Öi z├ómbete, s─â surprind─â gesturi ╚Öi vorbe nerostite, de care peste ani s─â v─â aduce╚Ťi aminte cu mult─â nostalgie ╚Öi pl─âcere. El pre╚Ťuie╚Öte amintirile! Te a╚Ötept─âm cu mult entuziasm ╚Öi energie ├«n studio, preg─âtit s─â te bucuri de cele mai pre╚Ťioase amintiri de pus ├«n ram─â al─âturi de Stefan.

Am preg─âtit 3 decoruri tematice rupte din basm, ├«mpodobite cu brazi, juc─ârii, lumini╚Ťe ╚Öi ornamente colorate, pentru a recrea atmosfera cald─â ╚Öi vesel─â din perioada Cr─âciunului.

Afla parerea clientilor

Formular programare sedinta

Completează formularul și te contactăm în maxim 30 de minute