Despre noi

Despre mine - Videograf nunta Galati

Mireasa și mirele sunt actorii principali în filmul nunții. Fotograf Videograf nunta Galati – Dar ce ne facem fără omul care să realizeze filmul? Aici intervin eu. Stau în spatele camerei, voi nu mă vedeți, dar eu sigur vă văd! Este exact ce aveți nevoie. Cineva atent la detalii, neobosit, cu un ochi ager și prezență de spirit. Dincolo de obiectiv și lumini, voi ști cum să surprind în cadre creative… oamenii. Veți putea privi peste ani filmul nunții voastre și veți putea arăta copiilor momentele de început a vieții voastre de familie. Este foarte important sa aveti un video bun pentru nunta voastră.

Videogra_Nunta_Galati

Despre mine - Fotograf Nunta Galati

Oamenii îmi spun adesea că în fotografiile realizate de mine surprind momente pe care mirele sau mireasa nu le-au observat. Acesta este scopul unui fotograf de nunta profesionist, să surprindă fiecare scenă a nunții voastre, chiar și părți din care veți lipsi din cauza îndatoririlor zilei. Veți avea multe pe cap, așa că veți dori să priviți înapoi spre toate micile momente ale zilei. Pasiunea mea pentru detalii si atitudinea mă diferențiază de alți fotografi de eveniment. Am multă experiență și știu să obțin cele mai bune cadre. Relaxați-vă și bucurați-vă de ziua nunții, amintirile le creăm noi! Fotograf Videograf nunta Galati.

Fotografia este mai mult decât o imagine, iar BlitzStudio este locul unde transformăm simplul și uzualul în amintiri și povești frumoase.
Pasiunea noastră este aceea de a fotografia oameni, chipuri, emoții, lacrimi și zâmbete, să surprindem gesturi și vorbe nerostite, de care peste ani să vă aduceți aminte cu multă nostalgie și plăcere prin intermediul fotografiilor noastre. Fotograf Videograf nunta Galati

Noi prețuim amintirile!

Nunți
0
Clienți fericiți
0
Video realizate
0
Zambete furate
0

Mărturiile Clienților Noștri

Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.