Portofoliu foto

Fotografie de nunta Galati

Fotografie de nunta Galati. Pentru noi o fotografie de nunta este mai mult decât o imagine, iar BlitzStudio este locul unde transformăm simplul și uzualul în amintiri și povești frumoase. Pasiunea noastră este aceea de a fotografia oameni, chipuri, emoții, lacrimi și zâmbete, să surprindem gesturi și vorbe nerostite, de care peste ani să vă aduceți aminte cu multă nostalgie și plăcere prin intermediul fotografiilor noastre.
fotograf nunta

Ștefan Chelmu

fotograf de nunta

Fotografiem și filmăm pentru ca tu să-ți amintești cum te-ai simțit, nu ce s-a întâmplat! Se spune că viața nu se măsoară în numărul de respirații, ci în momentele care îți taie respirația. Ne dorim ca și amintirile să vă lase fără suflare de fiecare dată. Suntem oameni îndrăgostiți de frumos și ne dorim  ca amintirile foto-video să vă facă să retrăiți clipele unice. Pentru noi videografia  și fotografia de nuntă reprezintă un mod de viață. Cu pasiune pentru fotografia de eveniment și pentru cadrele video, reușim să furăm timpului cele mai frumoase emoții, zâmbete, sărutări, îmbrățișări și le transformăm în amintiri.

Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.

Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.