Servicii

Cine suntem?

servicii foto video

Suntem oameni îndrăgostiți de frumos și ne dorim  ca amintirile foto-video să vă facă să retrăiți clipele unice. Pentru noi videografia  și fotografia de nuntă reprezintă un mod de viață.

Ce facem?

servicii foto video

Fotografiem și filmăm pentru ca tu să-ți amintești cum te-ai simțit, nu ce s-a întâmplat! Se spune că viața nu se măsoară în numărul de respirații, ci în momentele care îți taie respirația.  Ne dorim ca și amintirile să vă lase fără suflare de fiecare dată.

Motivația noastră...

servicii foto video

Cu pasiune pentru fotografia de eveniment și pentru cadrele video, reușim să furăm timpului cele mai frumoase emoții, zâmbete, sărutări, îmbrățișări și le transformăm în amintiri.

De ce să ne alegi?

Suntem profesioniști

Suntem punctuali

Oferim calitate

Suntem atenți la detalii

Servicii foto video - Echipa noastră

Fotografia este mai mult decat o imagine. BlitzStudio este locul unde un cadru banal se transformă într-o amintire, într-o poveste frumoasă. Pasiunea noastra este aceea de a surprinde în imagini chipuri, emoții, lacrimi și zâmbete, să imortalizăm gesturi și vorbe nerostite. Peste ani, imaginile noastre vă vor aduce aminte cu nostalgie de momentele frumoase din viața voastră.
Noi pretuim amintirile!

Ștefan Chelmu

Fotograf

Videogra_Nunta_Galati

Gabriel Alexandru Berescu

Videograf

Nunți
0
Clienți fericiți
0
Video realizate
0
Zambete furate
0

Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Creăm vise, capturăm momente… Prețuim Amintirile!

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.