Portofoliu video

Videograf de nunta Galati

Pentru mine filmarea de nunta ori de botez, sau mai pe scurt video de nunta, reprezinta modul de a ma exprima. Daca la inceput totul a fost doar o pasiune, acum pasiunea mea pentru filmarea evenimentului tau, a devenit un job full time. Sunt interesat de oportunitati noi, de a cunoaste oameni noi impreuna cu povestile lor de iubire, sunt in cautare de experiente ce sa imi ofere posibilitatea sa redau povestea nuntii intr-un mod artistic. Voi incerca sa fiu parte din evenimentul tau oferindu-ti momente pe care mai tarziu sa le transformi in amintiri. Totodata amintirile tale devin si amintirile mele!

Videogra_Nunta_Galati

Gabriel Berescu

videograf de nunta

Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.