Momente unice. Ziua nuntii, cea mai frumoasa poveste

Uneori putem purta emotia si fluturii sa ii simtim in piept si ne putem spune “te iubesc” fara sa rostim cuvintele si asta doar pentru a ne putea bucura in surdina de propria nunta.

Este suficient doar un zambet si  o strangere de mana. Ce pretext mai bun putem gasi pentru a sarbatori dragostea, decat sa le privim clipul nuntii . Momentele unice din ziua nuntii lor sunt pastrate intr-un video de nunta ce peste ani va starni le va starni emotia traita. Ce stim sigur despre ei este ca se inteleg fabulous si adora marea si vacantele.Nunta este o poveste ce  vazuta prin ochii nostri poate fi deosebit de frumoasa pentru ca implica daruire si munca. Ce te faci cand noua  ne plac filmele bune, si ne implicam in nunta asa cum stim noi mai bine pentru a le realiza. Cred ca videoclipul vostru reprezinta acel moment unic cand intalnesti persoana cu care iti doresti sa petreci tot restul vietii.

Aura & Alex, va uram casnicie implinita si sa aveti o viața lunga asa cum o doriti.

Ps:Cel mai frumos cadou  pe care ni l-ati oferit  a fost multumirea sincera din sulfet ce ne-a incarcat de energie pentru urmatorul eveniment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.