Nunti 2020, pandemie si proiecte B2B. Admitere 2020 FEAA GALATI

Nunți din 2020 reprogramate sau anulate.

Miri care au anulat nunta de teama pandemiei și știri legate de covid. Cam atât se discută în mediile sociale în care activez.

Da, știu, pandemia nu a ținut cont de vârstă și de mediile de business în care activăm.

A lovit în toată lumea fără milă. În toată perioada aceasta evenimentele au fost extrem de puține și nunțile au fost amânate spre toamnă sau anul ce vine. Cu sau fără voia noastră cu toții am avut de suferit. Mai important de atât  în această perioada a fost cum să rămânem sănătoși și întregi la minte în fața valului de fake news și a sutelor de dezinformări venite din toate zonele.

Sunt ferm convins că iți vei dori să știi ce ai de făcut pentru a-ți organiza nunta, așa că iți las un material ce  ar putea să iti fie util.

Ce am făcut noi?! Ne-am readaptat și am fotografiat, chiar daca unele nunți din 2020 le-am reprogramat.

Nu acesta este subiectul nostru de astăzi ci mai degrabă cum am reușit să ne menținem pe poziții și ce am făcut în toată perioada de până acum încât să ne ținem creativitatea în priză.

Voi puncta pe scurt câteva aspecte foarte importante ce m-au ajutat să îmi mențin starea de optimism și totodată să îmi dezvolt noi aptitudini. Sunt soluții pe care le-am testat.

Am descoperit că îmi place fotografia de food, deși nu o mai facusem până acum dar, m-am îndrăgostit de ea.

Am început să realizez fotografii de stock pe shutterstock, gettyimages și adobestock mult mai intens decât o făceam înainte.

Mi-am menținut activă latura de comunicare și am oferit consultanță viitorilor miri pentru luarea celor mai potrivite decizii în alegerea diferiților furnizori de servicii și a organizării evenimentului lor.

Un plus a fost și stabilirea unor noi relații de comunicare și noi parteneriate cu alți colegi atât locali cât și din țară.  

 Și, odată cu eliminarea parțială a restricțiilor am început din nou să fotografiez outdoor. Ceea ce până acum mi-a lipsit enorm de mult.

Cum totul are și un nou început, am avut zilele trecute și un proiect B2B cu cei de la FEAA pentru care am realizat fotografii ce vor fi utilizate în campania de admitere ce se va desfășura în online, pentru că anul acesta va fi unul al schimbărilor.

Campania de admitere FEAA 2020 se va desfășura online. 

Când se va desfășura? Intra Aici

Poate că această pandemie va aduce și ceva bun, o accelerare a digitalizarii și a eliminării birocrației. Știu că toată lumea o  să îmi sară în cap și o să îmi adun hatereală pe marginea faptului că nimic nu e foarte concret legat de metodologia desfășurării admiterii însă sunt sigur că vor fi pași mici dar siguri spre evoluție și normalizare.

Cum au rezultat fotografile pentru Campania de admitere FEAA vă las să vedeți în imaginile de mai jos. 

Cât de curând sper să ne vedem și cu alte proiecte. Până atunci vă îndemn să investiți in voi! 

#fiistudentlaFEAA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.