Sedinta foto de maternitate si sedinta foto newborn reprezinta reperele amintirilor de familie

Atât sedinta foto de maternitate cât și sedinta foto newborn, așează amintirile pe harta inimii.

A fi însărcinată este una dintre cele mai speciale perioade din viața oricărei femei.

Este adevărat, nu totul este doar lapte și miere în acele nouă luni de sarcină. Dar este încă un moment care merită să fie fotografiat. Pentru ședința foto de marternitate îți recomand să ții cont de câteva aspecte ce îți vor pune în lumină cele mai frumoase trăsături pe care le poți evidenția în perioada sarcinii.

  1. Alege o rochie simplă care să îți evidențieze „burtica” și să te facă să te simți cea mai frumoasă femeie.
  2. Adoptă un stil simplu pentru coafură si machiaj și alege accesoriile care te avantajează cel mai mult.
  3. Alege-ți fotograful potrivit, pentru că el te va ajuta să te simți cel mai confortabil în pielea ta.
  4. Alege o locație care să îți ofere un background curat. Contează enorm, să știi!

Acestea sunt reperul amintirilor de familie.

Ședința foto newborn ar trebui să completeze alături de fotografiile de maternitate tabloul amintirilor perfecte pe care orice familie și le dorește.

Despre ședința foto newborn discutam cu o colegă fotograf din Bacău care este de părere că ședința de maternitate este și cea care îți stârnește interesul pentru ședința foto newborn. Doar v-am povestit la rândul meu că sunt dependent de oameni faini în jurul meu și în perioada în care am stat în casă mi-am menținut activă latura de comunicare.

Idei și sfaturi din culisele conceptului de fotografie newborn

Aceasta este bine să o realizezi în primele 10-20 zile de la nașterea bebelușului. Astfel poți avea un tablou complet cu primele momente ale noi familii în adevăratul sens al cuvântului.

Iulia și Alina obișnuiesc să realizeze ședințele foto de nou născuți în mediul în care bebele învață să se obișnuiască.

Au la îndemână un studio foto mobil dotat cu toate accesoriile de care ai nevoie pentru o astfel de ședința de nou născut. Găsești de la recuzită de nou născut actualizată în permanență , până la cele mai complexe accesorii folosite în astfel de ședințe.

Ce noutăți am mai aflat de la fotografii din Bacău despre sedinta foto de maternitate si sedinta foto newborn

 

Când se programează ședința foto de nou nascuti?

Cu cât mai devreme cu atât mai bine. Adică din timpul sarcinii, atunci când se realizează și ședința foto de maternitate.

Cât durează ?

Atât cât este nevoie pentru a avea cadrelele așteptate.Sesiunea foto este adaptată, exclusiv bebelușului, astfel încât să se simtă cât mai relaxat în mediul lui.

Știm că bebelușii, după naștere sunt destul de imprevizibili, neavând un program fix de somn.

De preferat este ca atunci când programezi ședința foto, să nu îți mai programezi și altceva pe lângă pentru a nu fi presat de timp.

Ce poți face când bebele este neliniștit?

Cel mai la îndemână este luarea lui în brațe și ținutul la piept pentru a simți bătăile inimii. Mirosul matern și modul îmbrățișării vor fi recunoscute imediat și vor fi de efect pentru bebe.

Muzica, sunetele albe joacă și ele un rol important. Sunetele de tipul unui murmur de apă, al unui ciripit sau foșnetul frunzelor unor copaci contribuie la calmarea plânsului dar și la dezvoltarea memoriei și a creativității.

Lasă-te fotografiată!

Să nu uiți o clipă, că rolul nostru, al fotografilor este să îți oferim amintiri de care să te bucuri peste ani. Noi suntem cei care prețuim amintirile și cei care îți spunem  atunci când ne alegi, să te bucuri de fotografie, să trăiești momentele. Noi suntem cei care te sfătuim să zâmbești cât mai mult și să nu te frămânți cu toate detaliile. Fii conștientă că vei arata minunat cu o ”burtică mare”. Fii mândră că dezvolți un miracol înăuntrul tău. Bucură-te de sclipriea din ochi care îți va arata cu timpul că vei fi cea mai frumoasă mamă.

Sunt sigur că si celălat articol: Ai amânat nunta? Cele mai bune decizii de luat pentru miri, dar și pentru fotografi ar putea să iți fie util. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.