Cel mai bun fotograf este cel pe sufletul tău.

Te-ai întrebat până acum câți fotografi din Galați sau din Romania, au curaj să spună că cel mai bun fotograf este cel pe sufletul tău?! Citisem pe un grup de facebook al unor colegi fotografi o frază foarte adevărată. Dacă într-un oraș sunt patru fotografi și întrebi pe oricare dintre ei care este cel mai bun fotograf, oricare se crede mai bun decât ceilalți trei. Deseori vanitatea își pune amprenta și în domeniul fotografiei de eveniment, și din acest motiv nu mai este fair.

Cel mai important moment din viața ta trebuie documentat de un fotograf de nuntă bun. Prin fotograf de nuntă bun înțeleg un om care își cunoaște foarte bine meseria și știe ce are de făcut în ziua nunții pentru a oferi amintiri de calitate. Dar, în afară de acest lucru, este important și să fie un fotograf care să îți înțeleagă nevoile și dorințele.

Dacă ești în căutarea celui mai bun fotograf de nuntă, eu cred ca acesta nu există. 

Stilul lui de fotografie trebuie să fie cât mai apropiat cu ceea ce îți dorești. De asemenea, fotograful nu trebuie ales după prețul cel mai mic întrucât calitatea este cea mai importantă. Fotografia este subiectivă.  Nu are un etalon de măsură.

Alege un fotograf care să știe cum să surprindă momentele cele mai importante.

Dacă nu știi ce tip de fotograf ai putea alege pentru cel mai frumos moment din viața ta, atunci cere recomandări mai multor persoane. Apoi compară mai multe portofolii pentru a determina dacă stilul de fotografie se apropie de ceea ce îți dorești.

Se întâmplă foarte des ca prietenii să îți recomande un fotograf de nuntă de care au fost foarte mulțumiți și nici nu și-ar putea imagina că ar putea exista un profesionist mai bun decât cel la care au apelat.

Încă un aspect important este să poți comunica bine cu fotograful, să îți înțeleagă dorințele și nevoile. Ar fi foarte greșit să legi un contract cu fotograful și în ziua nunții să nu găsești o cale de comunicare cu el.

Pentru a obține fotografii și video-uri de calitate este recomandat să investești în aceste servicii. Până la urmă te vei uita la filmările de nuntă și la fotografii o viață întreagă. Un fotograf profesionist nu va face rabat de la calitate mai ales atunci când își pune semnătura pe lucrările sale. Chiar dacă te va costa mai mult, este bine să te asiguri că amintirile tale sunt pe mâini bune.

Cred cu tărie că cel mai bun fotograf este cel pe sufletul tău!

De asemenea, alege să colaborezi cu o firma pe partea foto – video întrucât urmează să investești o suma de bani care nu este deloc mică uneori. O firma îți va oferi un contract în care se vor specifica toate clauzele și vei avea siguranța amintirilor.

Colaborează cu un fotograf potrivit pentru evenimentul tău.

Fotograful trebuie să știe să surprindă acele momente speciale dintre voi doi întrucât acestea sunt cele mai prețioase amintiri. Mireasa îmbrățișându-și mama, mirele stând la un pahar de whiskey cu tatăl și fratele lui și multe momente speciale care merită să fie imortalizate. Fotograful trebuie să fie specializat în fotografia de familie.  Modul în care abordează nunta și se  exprimă în cadre trebuie să surprindă emoțiile și reacțiile potrivite.

În fotografie este ca și în medicină. Dacă te doare piciorul nu vei merge la cardiolog ci la ortoped. Așadar, acesta este motivul pentru care trebuie să alegi un fotograf care să reușească să transmită emoția evenimentului și a momentelor trăite.

În speranța că acest articol a reușit să îți ofere și o altă vizune,  îți doresc din toată inima să te ghidezi după cum simți și să alegi inspirat. Iți poate veni în ajutor și pagina dedicată sfaturilor pentru nuntă.

Cel mai bun fotograf Galati Romania
Fotograt Romania
Cel mai bun fotograf Galati Romania
Cel mai bun fotograf Galati Romania
Cel mai bun fotograf Galati Romania
Cel mai bun fotograf Galati Romania
Fotograf Bacau
Fotograf de familie
Fotograf Bacau
Cel mai bun fotograf Galati Romania
Fotograf Iasi
Fotograf Bacau
Fotograt Romania
Cel mai bun fotograf Galati Romania
Fotograt Romania
Fotograf Iasi
Fotograf Iasi
Fotograf Iasi
Fotograf Iasi
Fotograf Iasi
Fotografi Galati
Fotograf de familie
Fotografi Galati
Fotograf Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.