Silvia și Radu – O nuntă ca-n povești, pe acorduri de vioară

Gandurile unui videograf de nunta

Din postura unui videograf de nunta ce spun povestea unei nunti din Galați, sunt martor la numeroase clipe minunate și încărcate de emoție. Toate aceste momente sunt speciale și unice în felul lor, pline de farmec, însă unele dintre ele au rămas întipărite în suflet.

Recent viața mi-a adus în cale o poveste faina a acestor doi oameni minunați, Silvia și Radu, care au decis să-și unească destinele și să-și petreacă restul vieții împreună. Un cuplu frumos, care privește spre viitor cu mult entuziasm și optimism.

O nuntă ca-n povești, pe acorduri de vioară

Mi-a făcut mare plăcere să asist la nunta lor și să pot captura cele mai memorabile ipostaze din timpul evenimentului. Puteam simți în aer căldura sufletească emanată de cei doi, care se înțelegeau din priviri și reușeau să creeze magie printr-un singur zâmbet, împărtășit cu delicatețe.

A fost o nuntă minunată, plină de eleganță, rafinament și bun gust. Mirii au avut grijă ca totul să fie perfect, s-au asigurat ca oaspeții să se simtă bine și să aibă parte de o experiență cât mai plăcută.

Petrecerea s-a desfășurat cu acorduri de vioară pe fundal, într-o zi senină și caldă de iulie. Aranjamentele florale se încadrau perfect în peisaj, scăldate de razele soarelui și mângâiate subtil de adierea vântului. Dragostea mirilor pentru artă și simțul lor estetic i-au impresionat pe invitați, iar nouă ne-a oferit ocazia de a surprinde cadre video cu adevărat deosebite. 

Provocarea mea a fost să capturez pe loc acele clipe inedite care reflectau starea de spirit și emoțiile resimțite de către cei doi eroi ai poveștii noastre. O clipă de serenitate, un schimb de priviri, un detaliu aparte. În fond, acestea sunt cele mai speciale si cele mai autentice momente, pe care un videograf de nuntă sau un fotograf ar trebui să le poată imortaliza cu succes.

De ce o nuntă ca-n povești

Ca videograf de nuntă, ai șansa de a surprinde oamenii în momente vulnerabile și intime. Îi poți vedea încărcați de emoția unui nou început, dornici să clădească lucruri frumoase alături de sufletul lor pereche. Le poți simți bucuria de a păși spre altar cu inima deschisă, știind că urmează să-și petreacă o viață întreagă în compania omului iubit.

Sentimentul de a fi acceptat și apreciat pentru cine ești cu adevărat este unic, iar mirii noștri sunt norocoși că îl pot experimenta. Dragostea îți permite să crești și să te dezvolți ca persoană, te încurajează să devii cea mai bună versiune a ta, să înflorești, să-ți desfaci aripile și să zbori.

Iar iubirea dintre Radu și Silvia trece dincolo de ecran. Li se citește în priviri cât sunt de îndrăgostiți, cât de multă grijă și afecțiune își poartă unul celuilalt. O astfel de dragoste tinde să treacă testul timpului, să mute munții din loc și să depășească orice fel de obstacol care le poate apărea în cale.

Radu și Silvia și-au dorit un partener de cursă lungă, cu care să împartă apusuri și răsărituri, călătorii și filme, zâmbete și dansuri, fericire și compasiune. Iar faptul că s-au găsit unul pe altul și au reușit să ajungă până aici este un motiv real de celebrare.

Prietenii, familia și oamenii apropiați au venit să-i sărbătorească și să le fie alături în cea mai frumoasă zi din viața lor. Au fost multe râsete, plânsete, zeci de emoții care i-au copleșit pe toți și pe care mi-aș dori să le poată retrăi de fiecare dată când vor urmări video-urile și fotografiile de la nuntă.

Eu le urez casă de piatră, o căsnicie trainică și multă fericire!

P.S. Dacă și tu ai nevoie de un videograf de nuntă, contactează-ne și dă-ne ocazia să imortalizăm cele mai frumoase amintiri la evenimentul vieții tale! ”Love is like a violin. The music might stop now and then, but the strings remain forever…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.