De ce să alegi o ședință foto tematică de Crăciun.

Dacă iubești sărbătorile de iarnă și îți dorești să imortalizezi cele mai frumoase momente alături de familie, cu siguranță nu mai ai nevoie de alte motive pentru a rezerva o ședință foto de Crăciun.

Însă dacă încă nu ești sigură de ce ar merita să alegi o sedință tematica de Crăciun, te invităm să citești în continuare și să ne spui la final dacă te-am convins 🙂

1. Te bucuri de atmosfera magică de Crăciun alături de familie

Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători din an, când toată familia se adună în jurul bradului împodobit, ascultă colinde și  se bucură de compania celor dragi. E o atmosferă de basm, încărcată de emoție și bucurie, râsete de copii, miros de scorțișoară, cetină, mere coapte și vin fiert.

Însă de câte ori nu te-ai trezit după Crăciun doar cu două-trei poze făcute pe fugă, cu telefonul, neclare și slab luminate? De multe ori, suntem prea prinși cu pregătirile pentru masa de Crăciun, cu decorarea bradului, cadourile pentru cei mici și așa mai departe. Iar din acest motiv uităm să surprindem acele momente speciale și să capturăm spiritul sărbătorilor pe cameră, chiar dacă ne-am dori să o facem.

Așadar, o ședință foto tematică de Crăciun este o idee excelentă pentru a te asigura că veți avea parte de amintiri minunate, pe care le veți putea revedea cu drag și nostalgie peste ani și ani.

În cadrul unei astfel de ședințe foto, ai ocazia de a petrece timp de calitate cu familia, într-o atmosferă caldă, relaxantă, cu multă voie bună și entuziasm. Poți lăsa grijile la ușă, nu mai trebuie să te gândești la nimic, doar să te bucuri de moment. Știi și tu cum e în ajun de Crăciun, când vrând-nevrând trebuie să jonglezi cu mâncarea de pe foc, să întâmpini colindătorii și musafirii, să-i îmbraci pe cei mici în
puloverașe festive și multe altele.

În schimb, la ședința foto trebuie doar să veniți cu multă energie, ținute vesele și chef de joacă. E timpul să vă simțiți ca niște vedete și să vă bucurați de lumina reflectoarelor.

2. Îi surprinzi pe cei mici în ipostaze amuzante și jucăușe.

Nici nu ne dăm seama cât de repede trece timpul și cât de repede cresc micuții noștri de la an la an. O ședință foto tematică de Crăciun este ocazia perfectă de a-ți surprinde copilul în toată splendoarea, fie că e bebeluș, preșcolar sau adolescent.
E uimitor să le poți captura zâmbetele ghidușe, strălucirea din ochi când descoperă globurile și luminițele din brad, inocența și puritatea care le caracterizează fiecare mișcare. Cei mici debordează de creativitate și curiozitate, iar modul în care interacționează cu mediul înconjurător este cu adevărat fascinant.

Gândește-te că vei putea păstra aceste clipe într-un cufăr de amintiri, să le revezi de fiecare dată când te ia nostalgia. De asemenea, le vei oferi și lor ocazia de a răsfoi aceste fotografii când vor crește mari, să le privească cu drag și să-și amintească de acea perioadă din viața lor. Însă până atunci, dacă alegi o ședință foto tematică de Crăciun, copii tăi vor avea șansa de a se distra pe cinste și de a se bucura de tot ce are de oferit studioul foto. Am pregătit 3 decoruri speciale pentru voi, pe care cei mici le vor putea explora fără griji, încărcate de jucării, reni, ghirlande, figurine și decorațiuni luminoase.

3. Primești fotografii de calitate, pe care le vei putea păstra pentru totdeauna

Fotografiile de Crăciun evocă cele mai frumoase sentimente de afecțiune, grijă și căldură în sânul familiei. Însă puțini dintre noi avem un studio special amenajat acasă pentru astfel de ședințe foto. E posibil să nu ai foarte mult spațiu de desfășurare în sufragerie, iar lumina artificială să fie cam slabă și să nu permită captarea unor imagini clare. În plus, dacă nu ești pasionat de fotografie, probabil nu ai nici echipamentul foto necesar pentru a surprinde imagini de calitate profesională. Într-adevăr, cadrele trase spontan acasă au farmecul lor, însă îți propunem să nu te limitezi doar la ele.

Dacă îți dorești fotografii unice, originale, care să reflecte frumusețea interacțiunilor dintre voi, energia și naturalețea pe care o emanați, îți recomandăm să rezervi o ședință foto profesională.
Alege o ședință foto tematică de Crăciun și vei primi imagini de calitate, bine focalizate și încadrate, pe care le vei putea lua cu tine oriunde pentru a-ți aminti mereu de cei dragi. Fie că le pui în ramă sau le iei cu tine în portofel, fie că le păstrezi într-un album foto fizic sau le postezi pe social media, să le împărtășești cu toți prietenii și urmăritorii tăi, aceste amintiri îți vor rămâne mereu aproape.

4. Le poți oferi celor dragi cadouri personalizate originale

Dacă apelezi la o ședință foto tematică anul acesta, ai scăpat și de grija cadourilor pentru restul familiei. Le vei putea oferi bunicilor sau nașilor cele mai memorabile și mai originale cadouri de Crăciun, care să le reamintească mereu de voi. Fotografiile printate pot fi transformate în cărți poștale, pot fi imprimate pe tricouri, căni, perne sau alte obiecte, pentru a fi dăruite mai departe, sau pot fi înrămate și împachetate cu grijă într-o pungă de cadou. Ce poate fi mai frumos? Adu-le celor dragi un zâmbet pe buze și dăruiește-le o bucățică din sufletul vostru de sărbători.

Ai cel putin 4 motive pentru intrebarea De ce să alegi o ședință foto tematică de Crăciun! Programează-te acum. Te așteptăm cu drag la studio-ul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.