Ai nunta programată în Mai,Iunie,Iulie? Raspunsul Ministrului, Marcel Vela cu privire la modalitatea de desfasurare a nuntilor incepand cu 15 mai

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a răspuns întrebărilor venite din partea colegului nostru Marius Tudor și a oferit un punct de vedere asupra modului în care se vor desfășura evenimentele în perioada imediat următoare ridicării restricțiilor din 15 mai.

„Nu vă pot oferi un răspuns pozitiv pentru ce se va întampla nunţile românilor în perioada în care chiar dacă se relaxează în 15 mai condiţiile de reţinere, de comprimare a unor posibilităţi de a ne mişca liber, de a fi alături de cei dragi, aceste condiţii nu vor fi relaxate %. Individual probabil vom avea dreptul la această mişcare de a ne duce, a ne relaxa, de a ne plimba, de a rezolva câteva probleme individuale, dar, din păcate, presupun eu, nu vă dau un răspuns oficial, nu cred că în 15 mai am scăpat cu totul de acest coronavirus.

15 mai este o dată în calendar, pe care noi am luat-o că și reper pentru că atunci expiră starea de urgență, o stare de urgență pe care noi o gestionăm acum în baza decretului prezidențial. Nu înseamnă că în 15 mai virusul s-a oprit şi ia o pauză. Anumite activităţi se vor relua în anumitre condiţii”. 

Pe linkul de aici veți putea ascultă răspunsul oferit colegului nostru începând cu minutul 15:01

Surse de informare : Agerpress

Dragele mele mirese,

Sunt fotograf de nuntă, iar acest lucru pentru mine este o bucurie. Este o plăcere să vă pot fotografia pe voi în ziua nunții voastre, alături de soții voștri pe care voi i-ați ales să vă fie alături. Este o plăcere să las ceva în urma mea.  Este o plăcere să pot lăsa în urma mea imagini ce peste ani vă vor aminti de cum a fost ziua nunții voastre. Este o binecuvântare ca eu să mă pot bucura de plăcerea de a fotografia nunți.

De ce am ales să îți scriu ție, celei ce ai petrecerea de nunta programată în lunile mai, iunie, iulie?!

Știu că ai multe întrebări la care nu ai încă răspuns, sau nimeni nu îți poate oferi un răspuns. Vreau să știi că putem trece împreună peste situațiile dificile. Vreau să știi că și eu ca fotograf de nuntă sunt afectat de situația incertitudinei oficializării nunților. Trăim vremuri tare ciudate noi toți deopotrivă. Fii sigură că situația asta ne afectează pe noi toți cei care suntem implicați în industria de prestări de  servicii.  Ne îngrijorăm, ne alarmăm, ne frustram, trecem de la o stare la altă în decurs de câteva ceasuri fără ca nici măcar să ne dăm seama. Tot ce pot să iți spun este că nici unul dintre prestatori nu își dorește să se anuleze contractele, și interesul lor mai mult ca oricând este să te sprijine ca tu să iei cele mai inspirate decizii.

Ce poți face pentru a lua cele mai bune decizii dacă ai petrecerea de nunta programată în lunile  mai, iunie, iulie ?

  1. Să alegi să ai o doză foarte mare de calm înainte de pentru a lua o decizie.
  2. Să te gândești să iți faci nunta propriu-zis cu partea de pregătiri, cununie civilă, cununie religioasă și ședința foto iar petrecerea în sine să o regândești la nivel de o eventuală masă în familie sau să o reprogramezi, sau eventual sa iei în calcul organizarea evenimentului pe timp de zi și în aer liber  
  3. Să discuți la restaurant și cu ceilalți prestatori  pentru a a avea o dată de rezervă pentru a-ți putea reprograma petrecerea.
  4. Să iei în calcul reprogramarea nunții nu este un dramatism. Dacă restaurantul îți oferă alternative de date în zilele de marți ori vineri nu te alarma. Gândește la rece!
  5. Noi toți, cei care ne unim forțele ca ziua nunții voastre să fie una perfectă ne dorim cel mai mult să vă oferim sprijin pentru ca deciziile voastre să fie unele bune.
  6. Nu lua deciziile bazate pe teamă, pe frică ori pe hazardul de moment.
  7. Fii cât mai creativă și adaptează-te. Nunta în cu mai puține persoane poate fi o soluție și vei avea ocazia să acorzi o atenție mai mare tuturor invitaților. Te vei distra mai intens!
  8. Dacă ai comandat deja invitațiile de nuntă și încă nu le-ai  distribuit, nu te îngrijora. Reinventează-te și oferă invitații de nuntă digitale.Sunt sigur ca voi găsi o soluție și Te pot ajuta. 
  9. Discută cu preotul la biserică și vezi dacă poți obține o reprogramare ori o dispensă

Dacă eu pot să îți ofer din puținul cunoștințelor mele și pot împărtăși idei de nuntă din prisma celor  7 ani de activitate, nu ezita să mă suni sau să îmi scrii. Scopul meu pe lângă acela de a-ți oferi amintiri este și de a te îndrumă cum să iei cele mai bune decizii pentru nuntă ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.