Candy bar, fruit bar sau cocktail bar? Cum să alegi inspirat?

Timpul trece foarte repede mai ales atunci când ai de organizat un eveniment iar tu ești gazdă. În ultimii ani, s-a conturat un trend iar candy bar-ul ori fruit bar-ul au devenit un must have.  Mai nou poți opta și pentru cocktail bar, cigar bar ori cheese bar. Sunt modalități excelente prin care poți să le oferi invitaților tăi o experiență nouă și în plus  să te asiguri că sunt mulțumiți de întreg evenimentul.

Dar, oare ce poți să alegi pentru a te asigura că totul este perfect, iar la final să constați că a fost o cheltuială menită să aducă un plus de valoare evenimentului tău și chiar a meritat? Așadar, vom trece în revista cele trei variante astfel încât să poți alege la final ce se potrivește cel mai bine evenimentului tău.

Candy bar, fruit bar sau cocktail bar?

Un candy bar este potrivit dacă știi că invitații tăi apreciază foarte mult dulciurile. Dacă este vorba despre un botez sau despre o petrecere pentru copii, atunci cel mai potrivit este un candy bar. Dar și la o nuntă poate să devină vedeta evenimentului. În acest caz trebuie să treci în revista întreg meniul și, dacă sunt foarte multe preparate atunci să te rezumi numai la tortul de nuntă ca desert.

Dacă totuși dorești să optezi pentru un candy bar în ciuda unui meniu mai consistent, atunci alege sortimente de prăjituri mai ușoare așa cum sunt cele cu fructe.

Un fruit bar este o idee foarte răcoritoare mai ales dacă evenimentul tău are loc în timpul verii. Alege  fructe răcoritoare și proaspete cu care invitații tăi să se delecteze între timp. Fructele sunt o idee foarte bună întrucât după o masă bogată caloric pot să acționeze la fel precum niște medicamente pentru stomac. Mai ales dacă evenimentul durează până dimineață iar meniurile sunt servite cu o distanță considerabilă între ele, atunci fructele vor deveni o idee foarte bună pentru a ronțăi ceva între mese.

Mai nou, amenajarea unui cocktail bar a devenit la fel de populară precum variantele anterioare unde barmani profesioniști își etalează arta și creează cele mai originale cocktail-uri. Dacă știi despre invitații tăi că nu preferă nici fructele sau prăjiturile la petreceri atunci un astfel de aranjament va fi excelent.

La un cocktail bar poate să se servească și o băutură special creată pentru eveniment iar barmanii profesioniști vor putea să creeze numere artistice care să umple programul evenimentului tău.

Cum să alegi ce se potrivește cel mai bine evenimentului tău?

După cum spuneam, trebuie să ții cont de preferințele invitaților, chiar și de tematică. Dacă pe lista invitaților ai și câteva persoane ale căror preferințe nu le cunoști atunci ai putea să faci un sondaj în rândul tuturor invitaților și să afli direct de la sursă ce preferințe au.

Cu siguranță toate aceste trei tipuri de bar-uri sunt ideale pentru o nuntă dar contează foarte mult și ce preferă invitații. Este foarte ușor să afli preferințele invitaților întrucât în ziua de astăzi cu ajutorul rețelelor de socializare vei putea să afli toate informațiile esențiale. Sau, poți crea chiar tu o pagină de Social Media perfectă pentru nuntă ta sau chiar un website unde invitații să aibă acces permanent la schimbările și modul de organizare al întregului eveniment.

Deși sunt fotograf de nunta, pentru că îmi pasă de evenimentul tău aleg să mă implic oferindu-ți și sfaturi ori opinii cu privire la modul de organizare. Cred că ar putea să te intereseze și câteva sfaturi utile

În imaginile de mai jos am ales sa iți prezint cum a fost nunta lor, dar și cât de personalizate au fost elementele candy bar-ului. Noi am ales să Pretuim Amintirile

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.