Andreea si Andrei Sedinta Foto Afterwedding – un moment aparte

Sedinta foto afterweding reprezinta un moment aparte. Daca ar fi sa aleg a vorbi despre nunta lor, as alege sa vorbesc altfel, pentru ca nunta lor a fost altfel. As alege sa  vorbesc prin fotografii de nunta, imagini care  pot descrie cat mai bine starea lor de spirit. Culorile imbraca amintirile in imagini de suflet, iar  pentru Andreea si Andrei sedinta foto de dupa nunta a meritat   a fi realizata intr-o locatie unde nu au avut  cum sa ajunga  in ziua nuntii, intr-o locatie ce le-a oferit  bucuria de a se avea unul pe celalalt. Un sarut usor pe tampla infierbantata de vise, pare sa prinda contur iar ei retraiesc  momentele din ziua in care au spus acel ”DA”. Ca fotograf de nunta  imi place sa traiesc atmosfera si  iubesc sa vad  emotia de pe fetele oamenilor, momentele aparte si gesturile mici. Imi place sa surprind toate aceste sentimente speciale in imagini si sa ofer amintiri.

6 răspunsuri

    1. Iti multumesc pentru aprecieri. Frumusetea imaginilor consider ca este oferita de sentimentele ce sunt in sufletele lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.