De ce sa alegi Blitzstudio sau Stefan Chelmu fotograf de nunta?!

Ieri am schimbat puțin rolurile. Din spatele obiectivului, am ajuns în fața lui. De ce?! Doar pentru a avea același sentiment pe care-l au oamenii atunci când îi fotografiez. Pentru a mă bucura împreună cu soția mea de fotografii, pentru a avea amintiri. Dacă sesiunea foto nu ar fi fost făcută de soția mea, și aș fi ales ca un alt fotograf să o realizeze, fără doar și poate aș fi ținut cont de câteva criterii esențiale.

1. Pentru mine un client foarte mulțumit este prioritatea numărul 1. Așa că îmi dau tot interesul ca ziua nunții tale să fie o experiență plăcută iar când vei spune Stefan Chelmu  sau Blitzstudio să o spui cu bucurie.

2. Te asigur că sintagma “Prețuim Amintirile” nu este aleasă întâmplător. Pentru că sunt pasionat 300% de fotografia de nuntă, iubesc și pun suflet 200% în ceea ce fac, iar acest lucru mă definește ca și om.

3. Comunicarea este printre cele mai importante aspecte pe care pun un preț foarte mare în fotografia de nuntă. Drept urmare consider că nunta este 50% comunicare și 50% implicare de ambele părți.

4. Am investit constant, în educație, în aparatură iar acest lucru îmi oferă confortul de a fi relaxat în ziua nunții tale, așezându-vă în cea mai potrivită lumină.

5. Implicarea  mea este totală și tocmai din acest motiv odată cu semnarea contractului vei primi o broșură ce conține experiența mea acumulată în ani de muncă ce te va ajuta în organizarea programului din ziua nunții.

6. Garantez că cel  târziu a treia zi după eveniment vei avea un preview al desfăsurării evenimentului.

7. Te asigur că ținuta mea pe parcursul evenimentului va fi una decentă.

8. Garantez Backup-ul fotografiilor în termen de 6 luni de la predarea lor.

9. Garantez prezența personală ca fotograf de nuntă pe tot parcursul evenimentului începând de la pregătiri și până la finalul evenimentului.

10. Toate aceste garanții iți sunt oferite în contractul pe care îl vom semna.

Alege inspirat!

Îți ofer aceste motive și garanții pentru că mă simt în siguranță și am încredere în serviciul de fotografie de nuntă pe care îl ofer.

Dacă ceva mă face să tresar, să simt…. Fotografiez!

Datoria mea, ca fotograf de nuntă, este să fiu atent la detalii, iar ție nu îți rămâne decât să te bucuri și să savurezi din plin ziua nunții tale.

Nu mai sta pe gânduri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.