Cum să alegi fotografiile pe care să le pui în albumul de nuntă?

Nunta este plină de momente încărcate de emoție, de momente pe care ai dori să le retrăiești în fiecare zi dacă ar fi posibil. Momentele cele mai importante vor ce vor fi fotografiate în ziua nunții, vor face parte și din albumul de nuntă.

Dar care momente sunt cele mai speciale? Care sunt fotografiile cele mai potrivite pentru a fi incluse în albumul vostru? Cu siguranță vor fi multe din care să alegi dar nu le vei putea pune pe toate.

Fotografii cu momentele importante ale nunții tale.

Fotografiile din albumul de nuntă trebuie să conțină momentele de pregătire din ziua nunții. Cum îl privești emoționată, cum te uiți nerăbdătoare la ceas și aștepți să apară el, rochia de mireasă frumos aranjată pe umeraș, pantofii, verighetele. Apoi, urmează momentul pregătirii miresei și pregătirii mirelui. Aceste momente merită să fie incluse în album întrucât reprezintă un cumul de trăiri și sentimente puternice.

Dacă stăm să ne gândim, machiajul și coafură arată perfect în ziua cea mai specială din viață noastră. Apoi, fotografiile de nuntă cu domnișoarele de onoare care stau lângă ține, cum te gătesc și cum vă bucurați împreună. Pozele cu bunicii, părinții și rudele până când vine alaiul de nuntă, sunt iarăși momente importante care trebuie incluse în albumul de nuntă.

Buchetul proaspăt și plin cu flori frumoase pentru nuntă, fotografiat în cea mai frumoasă ipostază merită să fie inclus în albumul de nuntă. Fotografiile cu invitații, cu prietenele tale cele mai bune, intrarea în biserica, pozele cu datinile pe care le respecți în zona ta, momentele din biserică și fotografia de grup dar și cea cu porumbeii. Toate imaginile din momentele cheie merită să fie incluse.

Fotografii de la petrecerea de nuntă și ședința foto

Cu siguranță nunta nu se termină în momentul în care ieși din biserica întrucât evenimentul trebuie sărbătorit cu fast. Portretele de familie pot să fie incluse, fotografiile de la ședința foto doar cu voi doi, câteva imagini cu salonul de nuntă unde a avut loc petrecerea, dansul mirilor, momente amuzante cu invitații, tortul mirilor, și de ce nu, momentul când vă aruncați în piscină 🙂

Mai poți include și câteva fotografii de la ședința foto afterwedding ori cea Trash The Dress, când cu siguranță ai fost mult mai relaxată.

Practic trebuie să cuprinzi toate momentele cheie ale evenimentului și să construiești un album pe care îl vei îndrăgi pentru tot restul vieții. Este important să alegi un maxim maxim de 100 de imagini pentru 40 de pagini, în așa fel încât albumul de nunta să fie cât mai aerisit și să nu semene cu un tratat de medicină.

Sperăm că aceste câteva sfaturi legate de modul în care trebuie să alegi fotografiile de nuntă pentru album să îți fie de ajutor. Desigur, mai sunt și acele momente amuzante ce nu pot să lipsi, deoarece condimentează paginile albumului. Fii cât mai creativă când îți alegi pozele pentru album și oferă tuturor o experiență cât mai plăcută în momentul în care îl vor răsfoi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.