Tipuri de coafuri pentru mirese în 2020. Tips and Tricks.

Aspectul tău din ziua nunții va fi în amintirea ta și a invitaților pentru tot restul vieții. Tocmai de aceea, rochia, pantofii, machiajul și coafura de mireasă trebuie să fie perfecte. Chiar dacă mai este puțin sau din contră, mai ai destul de mult timp la dispoziție, niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru a-ți selecta modelele de coafuri pe care dorești să le încerci și să alegi ceva potrivit pentru ziua nunții.

Modul în care se prezintă look-ul tău va fi imortalizat în fotografiile și în filmările de nuntă, motiv pentru care îți recomandăm să testezi din timp mai multe idei. Acest lucru este necesar deoarece vei putea să afli mai ușor cât de mult te avantajează o anumită coafură sau dacă este potrivită pentru o altă ocazie.

Coafura de mireasă este un detaliu important așa cum este și rochia de mireasă, aranjamentele florale, buchetul și machiajul. De asemenea, tipul de coafură pe care îl porți îl poți decide și în funcție de tematica aleasă pentru petrecerea de nuntă. De exemplu, dacă ai ales ca evenimentul să fie unul elegant, atunci și coafura ta trebuie să fie una pe măsură. Așadar, pentru a arata senzațional în ziua nunții, am pus pe listă câteva idei ce să te inspire sau, cel puțin să îți ofere un punct de plecare legat de modul în care trebuie să îți alegi coafura în 2020.

Coafuri pentru mirese cu părul lung

Miresele care au părul lung optează aproape întotdeauna pentru un coc stilat. Dar, anul acesta, dacă îți dorești să fii mai în trend, poți să îți lași părul liber, pe spate cu câteva bucle. Astfel vei putea avea un look natural. Anul acesta este în trend să fii cât mai naturală, așadar, această opțiune va fi una deosebit de inspirată.
Un alt avantaj major al părului desprins este că nu îți vei face griji că ți se va deranja coafura. Pentru o astfel de coafură nu există o lungime standard pe care ar trebui să o aibă părul tău. Sunt multe mirese care au ales să își țină părul astfel pe timpul nunții iar fotografiile au arătat senzațional.

Coafuri de mireasă cu părul pe jumătate prins

Dacă îți dorești că nunta ta să fie învăluită de romantism, să fie exprimată o mică părticică a personalității tale, atunci o coafură romantică este alegerea cea mai potrivită. În anul 2020 la evenimente se poartă foarte mult părul pe jumătate prins, combinat cu împletituri romantice și atractive. Astfel, dacă îți plac ambele tipuri de coafuri atunci nu va trebui să alegi ci doar să le combini.
O astfel de coafură pentru mirese este o combinație între rebel și romantic. De asemenea, vei putea arata elegant datorită împletiturilor. Acest tip de coafură poate fi accesorizată cu bijuterii pentru păr, pe care le poți cumpăra de aici, iar stiliștii afirmă că este ideea potrivită pentru nunțile din vară când temperaturile sunt mult prea ridicate. Încă un avantaj al acestei coafuri este că, deși o bună parte a părului tău este prins, nu va rezulta un coc greu care va avea nevoie de retușuri. Cu puțină imaginație, coafura ta poate arata spectaculos și, dacă vei crea o coafură asimetrică, atunci vei putea să creezi și o impresie plăcută iar fotografiile tale vor arata perfect.

Coafuri pentru mirese, cu împletituri și cocuri romantice

Datorită confortului oferit, multe mirese pot opta pentru un coc în ziua nunții. Mai ales dacă este cald și nu suporți ca părul tău să îți țină cald pe umeri, atunci cocurile cu împletituri romantice reprezintă alegerea potrivită. Dacă alegi niște împletituri care să se potrivească cu rochia de mireasă atunci vei face o alegere inspirată.
Indiferent dacă alegi un coc aranjat minuțios sau unul lejer, format din împletituri, trebuie să te asiguri mai întâi că te avantajează. Mai mult decât atât, trebuie să te asiguri că va rezista pe toată durata evenimentului. Poți testa acest lucru purtând coafura o zi întreagă și astfel vei putea ști dacă va rezista. În ziua nunții nu vei avea o stilistă aproape de tine în fiecare moment, așadar, acest aspect este foarte important.

Coafuri de mireasă pentru părul scurt sau foarte scurt

Putem spune despre miresele cu părul scurt că sunt cele mai avantajate atunci când vine vorba despre alegerea unei coafuri. Ele nu vor trebui să se streseze să îl prindă în tot felul de coafuri complicate. Dacă părul este foarte scurt, atunci nu trebuie decât să îl piepteni și să îl accesorizezi. Dacă părul este tuns în stil bob, atunci poți să îl ondulezi puțin. O astfel de coafură pentru ziua nunții, îți va creea un look proaspăt, tineresc și rebel.
Pe scurt, 2020 înseamnă naturalețe. Așadar, o coafură prea complexă poate să te plaseze direct în trecut. Inspiră-te din timp, experimentează și alege în funcție de tipul de coafură care te avantajează cel mai bine.

Ps: Articolul de aici, ar putea sa îți fie util, dar totodata te invit să te și alături  comunității Prețuim Amintirile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.