Mireasă în vis. Interpretare Vis!

Dacă ești fotograf de nuntă, și îți apare o mireasă în vis, este semn clar că încă mai ai de editat nunți din timpul sezonului și tu pierzi timpul pe net.

Sigmund Freud spunea că ,,oamenii au nevoie de vise pentru a suporta realitatea”. De-a lungul timpului, visele au fost subiect de cercetare cu rezultate interesante de fiecare dată. Tradițiile populare întotdeauna au asociat viselor semnificații profunde. Animați de superstiții oamenii le-au considerat prevestitoare și au dezvoltat o adevărată cultură a viselor.

Mireasă în vis. Interpretare vis.

Dacă îți apare o mireasă în vis, aceasta este simbolul unei relații sau mai poate însemna inocență. Am ales să vorbim despre acest vis în mod specific deoarece este destul de interesant și poate crea experiențe cu semnificații aparte. Mireasa este legată și de un angajament, mai exact, uniunea a doi oameni și drumul lor către o nouă viață. Potrivit lui Freud visele pot fi cauzate de frustrare sau anxietate care sunt strâns legate de angajamentul pe care urmează să îl faci.

Există și teorii conform cărora apariția miresei în vis își are originea în sentimentele adânci ale unei persoane și de dorința de a avea o relație mai bună. Indiferent de sentimentele pe care ți le-a generat visul, trebuie să îți amintești că mintea ta a fost cea care a generat aceste imagini pentru a te lămuri în legătură cu ceva sau pentru a te întări. Chiar dacă în urma visului avut te cuprinde un profund sentiment de regret, trebuie să îți amintești că acesta are legătură cu angajamentul pe care urmează să îl faci.

Ai putea fi interesată și de tipurile de coafuri în 2020

Apariția mai multor mirese în vis poate însemna moștenire. Dacă visezi că săruți o mireasă atunci înseamnă o posibilă reconciliere cu familia sau cu prietenii. Dacă nu ești căsătorit, atunci apariția miresei în visul tău poate însemna că te gândești deja la mariaj. Poate fi vorba despre o căsătorie din trecut sau despre o relație metaforică, așa cum sunt cele de afaceri.

Interpretarea detaliată a visului.

Dacă ești martorul unei ceremonii de căsătorie atunci o mireasă in vis poate semnifica un aspect al vieții tale pe care îl ții ascuns de ceilalți. Indiferent dacă te visezi mireasă sau nu ești tu mireasă, dar tu te afli în vis atunci înseamnă nevoia ta de a te căsători. De asemenea, ar putea avea legătură cu atributele feminine ale personalității tale.

Atunci când ești mireasă în vis, când imaginea ta este asociată cu o mireasă sau o vezi ieșind din casă ori biserică, oricare dintre aceste situații pot prevesti o schimbare pozitivă în viață. Dacă petreci mai mult timp alături de partenerul de cuplu experiența va fi una pozitivă.

Pot exista mai multe conotații negative asociate imaginii de mireasă în vis. Fie în visul tău ai experimentat lucruri negative la o nuntă sau la adresa miresei, fie mireasa nu ți-a creat o senzație confortabilă sau visul a implicat sentimentul de a nu te putea căsători. Toate aceste aspecte pot indica necesitatea unor noi schimbări în viața ta.

Acum oricât de mult crezi sau nu în semnificația viselor și în interpretarea acestora, important este să îți păstrezi notă de pozitivitate. Dacă se apropie un eveniment important în viață ta atunci bucură-te de acesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.