Restaurante din Galati. Ce să aleg pentru nuntă? Întrebări

Organizarea nunții este o înșiruire de elemente ce trebuiesc puse cap la cap pentru a te asigura că evenimentul se desfășoară exact așa cum ai visat. Pe listă, unul dintre cele mai importante elemente este alegerea restaurantului potrivit, care să aducă un strop de magie prin atmosfera creată.

Dar, oricât de potrivită este locația, așa cum ai văzut în imaginile de pe net, tot trebuie să ții cont de o serie de aspecte precum meniul, muzica sau ringul de dans și capacitatea restaurantului. Adresând întrebările potrivite la momentul potrivit te poți lămuri cu privire la fiecare aspect care ține de organizarea petrecerii de nuntă.

Iată care sunt cele mai importante întrebări pe care trebuie să le adresezi înainte de a face rezervarea restaurantului în Galați, pentru organizarea petrecerii de nuntă:

Care este capacitatea locurilor restaurantului?

Este unul dintre cele mai importante aspecte deoarece trebuie să te asiguri că toți invitații au loc suficient pentru a se desfășura și se pot simți bine. Nu ezita să întrebi dacă nu au cumva mai multe săli de unde să poți alege ce ți se potrivește. Din poze nu vei putea să îți dai seama cum arată totul, așadar, cel mai bine este să te deplasezi la locație.

Care este suma de bani pe care trebuie să o plătești în avans pentru rezervarea datei unei nunți în diverse restaurante din Galați ?

Atunci când alegi o locație pentru nuntă, după cum este și normal, aspectul financiar te interesează. Pentru ca totul să fie în regulă atunci când organizezi nunta, asigura-te că ți se pune la dispoziție plata în avans. Ea poate varia în funcție de restaurantul ales. Contractul semnat pentru sală nu ar trebui să fie o surpriză pentru tine, motiv pentru care această întrebare este una dintre cele mai importante.

Restaurantul asigură sau nu decorul? Dacă da, atunci care sunt costurile?

Dacă nu ți-ai propus să organizezi nunta cu un wedding planner și dorești să menții totul pe o linie cât mai simplă, poți întreba șeful de sală al restaurantului de nuntă dacă ți se asigură decorul. Acest lucru te poate scăpa de timp petrecut pentru decorarea sălii sau pentru a cauta chiar și un profesionist care să se ocupe de acest aspect.

Însă, trebuie să ții cont și de faptul că bugetul tău nu este unul nelimitat iar prețul decorului este important pentru tine. Întreabă de acest lucru la restaurant și, dacă decorul este inclus în preț atunci ai bifat din start două puncte importante de pe lista ta.

Unele restaurante dispun de încălzire sau de aer condiționat. Este chiar așa de important?

Da. Este un must have. Cu atâtea lucruri de organizat și de aranjat înainte de nuntă, este destul de probabil să poți uita de faptul există sau nu încălzire/aer condiționat. Pentru o seară reușită, acest aspect este foarte important întrucât nu ți-ai dori că după petrecerea de nuntă oamenii să spună că totul a fost minunat exceptând faptul că le-a fost prea cald sau prea frig.

Pentru a te asigura că totul este perfect nu trebuie să îți fie rușine să întrebi chiar și cele mai banale lucruri. 

În ce constă meniul de nuntă și care este prețul pentru un meniu? Există posibilitatea de a crea un meniu personalizat?

Atunci când vine vorba de mâncare trebuie să fii pretențioasă. Sunt multe lucruri la care trebuie să fii atentă. Prețul meniului, calitatea ingredientelor din care sunt preparate, componentele meniului, sunt doar câteva dintre cele mai importante aspecte.

Dacă dorești un meniu mai aparte atunci trebuie să întrebi la restaurant dacă șefii bucătari din Galați oferă posibilitatea de a crea un meniu personalizat. De asemenea, este important să te asiguri de calitatea preparatelor servite. Eventual, testează restaurantul prin a merge acolo și a servi efectiv masa, alături de nași ori de prieteni.

Cere lămuriri cu privire la situația în care numărul de invitați este depășit sau ce se întâmplă în momentul în care mai rămân multe meniuri după petrecerea de nuntă.

Se poate amplasa un candy bar sau un cocktail bar într-unul din colțurile sălii?

Acestea au devenit din ce în ce mai populare în cadrul nunților, motiv pentru care, dacă vrei să ai o nuntă modernă și în trend poți apela la astfel de servicii. Însă, acest lucru trebuie discutat în prealabil cu șeful de sală al restaurantului pentru a evita situațiile neplăcute.Este bine să știi din timp dacă este posibil să amplasezi un candy bar sau un cocktail bar deoarece în unele cazuri locația poate fi mai mică.

Băutura se furnizează de către restaurant sau trebuie adusă din exterior?

O problemă actuală este cea a băuturii la petrecere. În Galați poți apela la Daniel Distribuție. Multe cupluri de miri își doresc să aducă băutura din exteriorul localului deoarece în unele cazuri le găsesc la un preț mai avantajos și pot să servească exact ce doresc. Dacă totuși preferi ca băutura să fie asigurată de restaurant atunci este bine să întrebi acest lucruri cu ceva timp înainte.

Este asigurat un DJ de către restaurant?

Unele restaurante din Galați pot oferi și astfel de servicii, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să cauți. Dar, pentru a nu fi dezamăgiți, este bine să vezi o performanță live a acestora. Dacă optezi pentru angajarea unei formații, un astfel de serviciu asigurat de restaurant poate să le ofere artiștilor pauză necesară.

Există parcare pentru invitați?

În ziua nunții, mulți invitați vor alege să vină cu mașinile personale, motiv pentru care trebuie să te asiguri că există loc de parcare suficient. În plus, chiar voi mirii veți veni cu o limuzina închiriată sau cu o mașină după bunul plac care va avea nevoie să fie lăsată într-un loc sigur până când petrecerea se va termina.

Acestea sunt doar câteva întrebări legate de cele mai importante aspecte legate de sala. Va fi în avantajul tău să pui cât mai multe întrebări privind locația evenimentului deoarece vei putea să oferi tuturor invitaților posibilitatea să se simtă cât mai bine.

Dacă ești fostă mireasa, poți lăsa în comentarii ce întrebări ai adresat șefilor de sală pentru a oferi suport la rândul tău. Poți fi sigură ca viitoarele mirese vor aprecia comentariul tău.

Pagina cu sfaturi pentru nuntă poate fi cel mai bun prieten al tau!

Totodată iți voi atașa și o listă de restaurante din Galați și Brăila unde poți organiza un eveniment pe cinste:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.