Fotograf – Prieten ?!

Exista diferenta intre a fotografia o nunta si a deveni prieteni  cu mirii?! As putea sa va spun ca nu este cale lunga, atunci cand se aliniaza astrele.

M-am hotarat sa public articolul pe blog dupa ce au trecut doi ani de la nunta lor si noi inca pastram legatura. Da, o spun din toata inima, imi sunt tare dragi. Sunt genul acela de oameni,calzi, plini de veselie pe care ti-ai dori sa ii fotografizezi intr-una.

Zilele trecute ne-am revazut cu ei in Constanta si am depanat amintiri , am ras si ne-am simtit bine. Sedinta afterwedding am ales sa fie la mare, pentru ca i-am simtit ca fiind genul de indragostiti romantici. Astazi am aruncat din nou o privire peste imaginile de la sedinta foto afterwedding gandindu-ma ca din toamna se vor muta din nou in Galati si sunt sigur ca vor fi multe monente frumoase.

Va las sa zaboviti privind imaginile de la sedinta afterwedding.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.