Fotografie de nunta-Aura si Alex

Pretuim Amintirile!

Aura si Alexandru ceea ce nu v-am spus atunci cand ne-am luat la revedere este ca alaturi de voi m-au incercat un cumul de trairi, greu de explicat, emotii puternice stari de bucurie… de mister si brusc mi-am amintit de o vorba ce spunea ca daca n-ar fi iubire, m-as teme de viata. Toate aceste contraste de stari am incercat sa le asez in imaginile fotografiate. Sa stiti ca viata nu este intotdeauna usoara, asa ca fiti pregatiti pentru a proteja fericirea familiei. Merita! Sunt sigur ca frumosii vostri nasi Andrei si Andreea va vor fi mereu alaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.