Fotografie de botez. Annabelle

De ce fotografie și videografie de botez? 

Putem afirma că botezul copilului, precum și nunta este unul dintre cele mai importante momente din viața unei familii. Este sărbătoarea unui eveniment special, este ocazia unei bucurii fără margini.

Ca fotografi și videografi de botez,  ne place să putem fi alături de oameni în momentele cheie ale vieții lor, precum să și fotografiem ori să filmăm în cele mai mici detalii, emoția și trăirea părinților. Eu ca fotograf Iubesc să surprind momente unice și să le ofer oamenilor fotografii care redau trăiri autentice. Ionuț este ochiul din umbră ce surprinde detalii pe care oamenii nu le observă.

Sunt momente care trec foarte repede dar pe care cu siguranță, le vom privi cu drag peste ani. Atât rolul meu ca  fotograf de botez, cât și al colegului meu ca videograf este de a surprinde și de a păstra amintiri pentru o viață!

Stilul de fotografie și videografie pe care ne axăm la un botez: 

Un amestec frumos de fotografie documentară în stil documentar și fotografii formale . 

Ne desfășurăm într-un mod discret, dar suntem, de asemenea foarte fericiți când obținem și fotografii formale cu membrii familiei și ale oaspeților.

De ce fotograf de botez?! De ce fotografie documentară?! Pentru că avem convingerea că și voi prețuiți amintirile. Fotografia în stil documentar este un mod de a surprinde evenimentul așa cum este el. Suntem siguri că vă veți dori fotografii unice, așa cum le-ați avut și pe cele de la nuntă sau poate chiar mai frumoase, pentru că acum formați o familie completă. Ne bucurăm, enorm să știm că vă regăsiți în aceste imagini și sper să răsfoiți cu plăcere fotografiile și video-urile noastre.

Nu uitați de sfaturile noastre pentru organizarea unui eveniment. Ar putea să vă fie utile! 

Așteptăm cu drag să ne punem amprenta asupra amintirilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.