Informații corecte în online cu privire la pandemia de Coronavirus.

Cu toată panica generală ce se crează în jurul nostru, sunt de părere că trebuie să fim mult mai atenți cum și de unde ne selectăm informațiile pentru tot ce se întâmplă cu această pandemie de coronavirus.

Astăzi am petrecut ceva mai mult timp pe net încercând să aflu date exacte asupra modului în care sunt prezentate informațiile.

O multitudine de titluri alarmant de dramatice și conținut zero de informații. Da, într-adevăr sunt diferite conferințe de fotografie la care urma să particip și au fost anulate, este firesc să fie așa. 

Pesimism la cote alarmante pe unele site-uri de știri, unde rating-ul este mult mai important decât o campanie de informare corectă.

Cred că a ne ține departe de zonele aglomerate poate fi o soluție destul de bună pentru a ne proteja atât pe noi cât și pe cei din jurul nostru. Dacă ai totuși cumpărături de făcut, nu uita că Auchan livrează acasă.

Eu îmi aleg informațiile de aici:

CNN

BBC

MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

MINISTERUL MUNCII

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE

MONITORIZAREA RĂSPÂNDIRII CAZURILOR DE CORONAVIRUS

INSTITUTUL NAȚIONAL DE SĂNĂTATE PUBLICĂ ROMÂNIA

Dacă ești curios, te poți uita peste portofoliul nostru de imagini.

Dacă lucrând de acasă iți propui să ai un randament maxim poți să:

  • Închizi netul și Tv-ul și să pornești radio-ul pe frecvența și muzica preferată
  • Să te organizezi și să notezi task-urile în agendă
  • Îți schițezi un program cu pauze, de maxim 15 minute.

SHARE! Faceți o faptă bună și oferiți și celor din jurul vostru informații de calitate. Dacă aveți ceva mai mult timp liber, sunt sigur că aveți prin casă o carte bună și un ceai sau poate un abonament la Netflix. Să ne reauzim voioși și cu mai mult optimism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.