Fotograful de nunta. Cât de bine trebuie să îl cunoașteți?

În urma căutărilor în mediul online fotograful de nunta trebuie să vă ofere fotografiile de care să fiți mândri. Ați citit recenzii, ați studiat portofolii, ați căutat recomandări și acum lista s-a redus la câteva opțiuni care se apropie cel mai bine de tot ceea ce vă doriți.

Totuși, trebuie să știți că în spatele unui brand puternic și recunoscut pentru serviciile de calitate, nu există doar un singur fotograf care se ocupă de toate. Acesta are o echipă întreagă care se ocupă de toate aspectele, astfel încât clienții să aibă parte de o experiență cât mai frumoasă în timpul evenimentului, dar și la ședința foto programată special pentru miri.

De ce este important să cunoașteți fotograful de nunta? 

Este foarte important să cunoașteți de la bun început dacă este vorba despre o agenție care oferă servicii foto sau este vorba despre un fotograf care lucrează independent și el însuși este un brand.

Un fotograf care lucrează independent și are lângă el un asistent sau chiar doi care să îl ajute, își poate cunoaște mai îndeaproape clienții decât ar putea să o facă o agenție. În cazul unui fotograf bun întreaga comunicare este stabilită în cele mai mici detalii.

Fotografii care lucrează independent se întâlnesc cu clienții, comunică și stabilesc cu exactitate detaliile evenimentului. Astfel într-o întalnire este timp suficient alocat pentru a vă putea da seama dacă rezonați cu fotograful respectiv.

Relația dintre fotograf și miri trebuie să fie una firească, astfel încât el să reușească să captureze fiecare moment special.

Puteți să testați această conexiune cu fotograful prin a stabili o ședință înainte de data marelui eveniment astfel încât să nu mizați toate cărțile pe ședința foto de la nuntă. Atât voi cât și fotograful veți putea stabili mai clar toate unghiurile din care să fiți fotografiați și vă veți obișnui mai bine cu modul în care lucrează.

Solicitați o ședință foto save the date pentru a vedea cât de bine rezonați cu fotograful.

Un motiv pentru care este recomandat să faceți o ședința foto save the date este să vă familiarizați cu fotograful și să fiți în atenția obiectivului. Multe persoane devin încordate și prea concentrate asupra a ceea ce trebuie să surprindă fotograful. Dar, fotograful își cunoaște bine meseria și tot ce trebuie să faceți este să vă simțiți cât mai bine la ședința foto.

Fotografiile realizate în cadrul acestei ședințe pot fi folosite pentru a decora sala în care va avea loc petrecerea de nuntă sau chiar ca mărturii pentru ca fiecare invitat să rămână cu o amintire plăcută.

În ziua nunții nu ar trebui să aveți contact pentru prima dată cu fotograful deoarece sunt mari șanse ca emoțiile de la eveniment să aibă un impact asupra voastră. Atâta timp cât există o comunicare bună între fotograf și miri rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor.

De asemenea, este important să vă mențineți o stare cât mai pozitivă, să fiți deschiși la sugestiile fotografului, să îi oferiți programul nunții, să alegeți din timp locațiile pentru ședința foto și să stabiliți de la prima discuție toate detaliile importante. Astfel, toate lucrurile vor decurge așa cum trebuie iar experiența va fi bună pentru ambele părți.

PS: Nu uitați că în aceste timpuri dificile, comportamentul multor prestatori s-a schimbat radical.

Articolul de aici, vă poate oferi suport pentru a lua cele mai inspirate decizii: Sfaturi pentru nunta ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.