7 Situatii neprevazute ce pot aparea la o nunta si solutii legate de cum sa le faci fata

Hai să luăm în calcul și neprevăzutul. Iți propun să analizăm o serie de situatii neprevazute și cum să le facem față.

Plouă?! Nu-i bai! Noi Avem chef de fotografiat și filmat! Cineva să țină umbrela. Așa a decurs weekend-ul pentru noi. Să vă mai spunem că am avut ocazia să dansăm pe cea mai bună muzică a celor de la RaO band?! Oana Ailoae Roman a făcut un show de zile mari. Mihaela și Costel au avut o nuntă faină pentru că au avut furnizori de calitate în jurul lor.

Tocmai ce Costel afirma că: „Un eveniment nu înseamnă doar distracție. Înseamnă zile, luni, ani de muncă și experiență din partea tuturor celor implicați că într-un final, zeci de oameni care se întâlnesc prima dată să se sincronizeze perfect că într-un organism sănătos și vesel…” Noi ne bucurăm pentru că amintirile lor, au devenit și amintirile noastre!

După aceste zile în care ploile par să nu înceteze m-am decis să scriu acest articol pentru a avea la îndemână câteva soluții pentru situațiile generate de factorii pe care nu îi putem controla.

Oricât de minuțios ai planifica o nuntă, se pot strecura și mici erori care necesită să gândeșți rapid o soluție fără să te alarmezi. Pe moment, un zâmbet și o scuză pot rezolva situația neprevăzută, dar nu este neapărat o soluție. Mirii pot să experimenteze tot felul de situații care sunt independente de voia lor sau pot apărea din cauza emoțiilor.

Situații neprevăzute ce pot apărea la nuntă.

Atunci când organizezi o nuntă este foarte ușor să se strecoare anumite situații neașteptate. Unele momente nici nu le poți anticipa. De exemplu, vremea care se schimbă brusc și dintr-o zi însorită totul se transformă brusc într-o zi sumbră, rece și cu ploaie mocănească. Ploaia este coșmarul oricărei mirese pentru că nu va putea realiza nici toate fotografiile de nuntă așa cum își dorește și nici invitații nu se simt confortabil în drum spre restaurant sau între primărie și biserică. Este o situație neprevăzută pe care nimeni nu o poate anticipa, dar dacă ai nunta într-un sezon cu vreme schimbătoare, atunci poți să pregăteșți și niște umbrele pentru orice eventualitate.

Situații neașteptate ce pot fi anticipate și rezolvate fără stres.

Mai sunt și situațiile pe care le poți anticipa iar în acest caz putem să îți dăm foarte multe exemple. În ziua nunții sunt atât de multe emoții amestecate cu stres încât este foarte ușor să uiți de cele mai mici amănunte. Un exemplu, este atunci când ajungi la biserică și constați că ai uitat verighetele. Pentru a evita o astfel de situație este bine să încredințezi verighetele cavalerului de onoare sau nașilor, care nu au atât de multe emoții ca și voi.

Se mai poate întâmpla, mai ales în cazul nunților ținute în afară localității să uiți un accesoriu important, pantofii ori voalul. Dar nu trebuie să te întristezi întrucât poate mulți dintre invitați sunt pe cale să sosească și poți ruga pe cineva să meargă până acasă și să ia acele lucruri pe care le-ai uitat. Este important ca înainte să porniți la drum să verificați bagajele. Este recomandat chiar să faceți o lista cu tot ceea ce luați cu voi și să verificați bine înainte de a porni la drum.

O altă situație poate fi momentul în care ajungeți la sală iar numerotarea meselor este greșită. Din nou, nu are rost să te alarmezi pentru că nu așa se rezolva situația. Această situație poate fi rezolvată foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este să dai planificarea sălii unei persoane de la restaurant și să așeze toți invitații la locurile lor.

Tot în cazul nunților ținute în afară localității mai pot apărea situații precum întârzierea invitaților, a fotografului sau a formației de muzică. Dacă locația nu este prea clară pentru toată lumea, desemnează o persoană care să îi ghideze pe cei care nu reușesc să găsească restaurantul, ori trimite un share location pe whatsapp fiecăruia în parte.

Rochia de mireasă este prea lungă acum, pentru că a trebuit să schimbi pantofii. Se poate întâmpla o astfel de situație, mai ales dacă ai purtat pantofii la cununia civilă și ți-au obosit picioarele. Indiferent de locația nunții, trebuie să ai la tine o pereche de pantofi confortabili și niște accesorii în plus care să te ajute să ajustezi rochia de mireasă astfel încât să nu te incomodeze. Dacă nu le ai tu, cu siguranță, le avem noi dacă ne vei alege să îți fim fotograf și videograf la nuntă ta.

Pentru a nu te strânge pantofii poartă-i prin casă, astfel încât să te asiguri că în ziua nunții sunt numai buni de purtat.

Dacă rochia de mireasă se pătează din greșeală cu tort sau vin roșu, atunci este bine să ai un rând de haine de schimb. De exemplu, poți să cumperi o rochie albă, mai elegantă care să te diferențieze de restul invitaților. Sau, poți să dai jos la un moment dat rochia de mireasă și să te schimbi în ceva mai comod pentru a putea dansa fără să te incomodeze.

Exemplele de acest tip pot fi foarte multe dar ideea principala este să gestionezi lucrurile cu mult calm și să nu îți pierzi buna dispoziție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.