Sedinte foto de Craciun, amintiri de familie

Și când te gandesti că unele sedinte foto de Craciun reprezintă reperul celor mai frumoase amintiri de familie, ar trebui sa iei in calcul planificarea lor an de an.

Magia sărbătorilor de iarnă este în noi și în ceea ce visăm. Este vorba despre iubire, despre fericirea din ochii celor dragi atunci când îi îmbrățișezi și le faci ziua mai frumoasă cu un cadou, este despre dor. Este despre liniștea casei, despre familie, regăsire iar lista ar mai putea continua la nesfârșit. Dar, este vorba și despre amintirile de preț pe care nu ezităm să le creăm de fiecare dată când trăim momente speciale.

Alege să realizezi sedinte foto de Crăciun pentru familia ta și savurează momentul pentru mulți ani

Primul Crăciun, prima joacă printre fulgii de zăpadă, primul cadou, sunt momente care trebuie prețuite și păstrate. În același timp, este important să profiți din plin de aceste clipe și să te asiguri că sunt imortalizate de obiectivul aparatului unui fotograf profesionist. De ce spunem acest lucru? Un ochi de profesionist știe cum să surprindă toate acele momente jucăușe pe care altfel, doar speri să le poți prinde.

Ședințele foto de sărbători sunt o oportunitate minunată de a aduna întreagă familie și de a crea amintiri de neuitat. Chiar și cei mici se vor simți foarte în largul lor, deoarece întreaga ședința este concepută că un joc. Decorul nostru este unul care lasă loc pentru multă imaginație și joacă, așadar, fiecare ședința foto poate să fie personalizată.

În zilele noastre, poți spune cu ușurință că oricine poate să realizeze o poză cu un smartphone însă,  ea nu se poate compara cu calitatea fotografiilor profesionale. Acasă, chiar dacă ai decorat living-ul astfel încât să pară decupat dintr-o poveste de Crăciun, rezultatul nu va fi același deoarece în timp ce trebuie să o faci pe fotograful, trebuie să ai grijă ca cei mici să coopereze și să fie fotografiați.

Sedinte foto de Crăciun pentru copii și părinți. Ele sunt realizate într-un cadru prietenos și jucăuș

La noi în studio cei mici pot să se simtă liberi să experimenteze, să se joace, să fie ei înșiși, să fie plini de viață și de bucurie. Cele mai reușite fotografii sunt cele care surprind momentele spontane dintre părinți și copii.

Multe zâmbete, joacă, priviri inocente și tot ceea ce presupune universul copilăriei, vor fi surprinse în fotografii pe care le vei îndrăgi o viață întreagă și chiar mai mult de atât. Nu uita să aduci cu ține hăinuțe de schimb, zambetul sau jucăria preferată pentru a-i binedispune pe cei mici.

În plus, fotografiile făcute în studioul nostru vor putea fi puse într-un album pe care să îl poți răsfoi de-a lungul anilor. O astfel de experiență, o ședința foto de Crăciun, credem că ar trebui să fie experimentată an de an. Vei vedea că buna dispoziție se va reflecta în fotografiile realizate de noi și vei putea să te bucuri din nou de momentele trăite de fiecare dată când vei vizualiza fotografiile.

Timpul zboară cu repeziciune, așadar, nu trebuie să ratezi anii copilăriei pentru a-i imortaliza în imagini extraordinare pe care să le savurezi pentru toată viața. În plus, fotografiile din album sunt pentru suflet, iar tu te vei bucura de fiecare dată când vei retrăi din nou această experiență minunată. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.

Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.