8 pasi simpli pentru a gasi rochia de mireasă perfecta

Mai căutăm sau nu rochia de mireasă perfecta?  Probabil că data nunții tale este una incertă și chiar și așa, încă te gândești la rochia mult visată. Pur și simplu nu te poți decide dacă să începi să o cauți sau să mai aștepți. Ei bine, sunt aici ca să te ajut să iei o decizie. Îți voi dezvălui criteriile cu ajutorul cărora să alegi rochia visurilor tale astfel încât să nu regreți decizia, să nu te plictisești de ea și mai ales să îți placă acum dar și mai tarziu.

Te face să arăți perfect.

Probează rochia de mireasa și privește-te în oglindă. Dacă primul gând este acela că arăți perfect, atunci ea este aleasa. Rochia trebuie să te facă să uiți de orice complex pe care îl ai sau cel puțin să nu îl mai observi. Ideal ar fi ca orice nesiguranță cu privire la cum arăți, să dispară, iar rochia, odată îmbrăcată, să te facă să te simți specială.

Rochia de mireasă perfectă este cea care îți provoacă o stare de entuziasm

Pielea de găină și furnicăturile nu apar la toate persoanele și este perfect în regulă, dar dacă rochia ta, odată probată te face să lăcrimezi sau să simți efectiv o căldură ce vine din interior sau îți accelerează bătăile inimii, poți să fii sigură că este tot ceea ce trebuie!

Te poți imagina în ziua nunții fără o rochie de mireasa perfecta?!

Odată îmbrăcată rochia de mireasa perfecta ar trebui să te ducă instant cu gândul la ziua cea mare. Parcă îți vine să dansezi în ea, să te învârți. Te vezi în ea pășind către altar și simți efectiv că ești deja mireasă . Poți fi sigură că alegerea ta este una corectă.

Familia este impresionată.

În cazul în care alegi să te duci la probă cu familia, cu prietena cea mai bună, sau alegi să iei cu tine domnișoarele de onoare, este util să le vezi reacțiile atunci când le arăți rochia. Dacă mama ta se emoționează foarte tare sau cuiva apropiat i se umezesc ochii, poți fi sigură că decizia făcută de tine este una care să dureze.

Simți că ai găsit tot ce îți doreai la rochia de mireasă.

Rochia de mireasă perfectă te face să te decizi pe loc! Dacă încă mai simți că trebuie să mai cauți sau să mai probezi și alte modele, este un semn clar că probabil nu ai găsit încă ceea ce îți doreșți.

După ce te decizi oferă-ți un timp de răgaz.

În cazul în care ai găsit rochia online și încă de când ai văzut-o te gândești la ea, este bine să îți oferi o săptămână de răgaz. Dacă după acest timp, încă te mai gândești la ea, încă stai cu griji ca nu cumva să se vândă, atunci acesta este sentimentul decisiv.

Nu îți pasă de ce spun ceilalți.

Dacă visezi cu adevărat la ceva sau dacă îți place ceva cu adevărat, atunci acel lucru te face să nu mai ții cont de părerea nimănui. Așadar dacă rochia pe care ai ales-o îți dă încredere și te face să te simți sigură pe tine nu mai sta pe gânduri. Alege-o și bucură-te! Dacă părerea cuiva te face confuză, înseamnă că trebuie să continui căutările, altfel riști ca rochia să nu îți mai placă atât de mult peste o perioadă mai lungă de timp .

Simți nevoia de a proba și voal?

Nu proba voalul la fiecare rochie încercată. Așteaptă sentimentul acela special, și abia apoi probează-l. Dacă acest ultim pas te face să te simți unica atunci , această este alegerea ideală. Dacă nu simți nimic, dacă extazul nu este unul în creștere, atunci cel mai bine să mai cauți.
Și ca să închei optimist, te îndemn să fii tu, să fii specială și unică. Bucură-te de alegerile făcute. Zâmbește mult și fii sigură că ziua nunții tale va fi una memorabilă.

Articolul de aici te poate ajuta să pui într-o lumină cât mai frumoasă rochia de mireasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.