Trash the Dress/Love the Dress, o ședință și un trend interesant

Rochia de mireasă este mai mult decât un simbol în cultura românească, și știm prea bine că bunicile și chiar și unii părinți ce au prins tradițiile vechi încă și acum mai păstrează rochia. În prezent putem spune lejer că lucrurile s-au schimbat foarte mult, atât în ceea ce privește desfășurarea unei nunți, dar și în ceea ce privește amintirile legate de eveniment. Putem spune că în prezent există două categorii de cupluri, cele care păstrează tradițiile vechi dar, totodată și rochia de mireasa,  și cele care doresc să încerce ceva nou și o perspectiva diferită asupra propriei nunți.

În cea de-a două categorie se află și cei ce optează pentru ședințe foto cum ar fi cea de Trash the Dress/love the Dress. Un concept destul de nou am putea spune, deși se bucură de un succes tot mai mare. Că idee de bază a acestui tip de shooting putem pune că totul se învârte în jurul unei ședințe foto relaxatnă ce le permite mirilor să scape de constrângerile și tipologia unei nunți pentru a realiza câteva fotografii unice.

Lupta cu obiceiurile, tradițiile și preconcepțiile

Mulți fotografi de nuntă preferă ședința Trash the Dress/Love the Dress deoarece această este ocazia perfectă pentru a încerca o abordare diferită dar și nouă asupra cadrelor standard de cuplu. Acest stil fotografie este foarte popular în străînătate, prinzând teren considerabil încă de dinainte anilor 2000. La noi în țară lucrurile au demarat cu o oarecare întârziere.

Fotografia de nuntă în România are multe aspecte, unele bune, altele, altele mai puțîn bune, însă în aceste cazuri nu se poate da vină pe cei ce fac fotografie de eveniment. La fel că în orice alt domeniu comercial, totul se învârte în jurul cererii, iar dacă un client dorește că la nuntă lui fotografiile să fie cu inimioare și petale peste tot, asta va primi.

Este ușor de înțeles că shootingul Trash the Dress a apărut și la noi datorită tinerilor care au reușit să își păstreze o perspectiva deschisă și orientată spre modern. Dacă în perioada anilor 2004 acest gen de fotografie era privită oarecum critic (mai ales de soacre) și că un mod de a distruge o frumusețe de rochie, acum, și datorită fotografilor talentați, această ședința este văzută că un mod original și romantic de a expune iubirea celor doi miri.

Romantismul și senzualitatea ședinței foto Trash the Dress/Love the dress

Că și tematică, într-o ședința de Trash the Dress nu acțiunea de a distruge rochia este în prim plan, ci povestea ce se conturează în jurul celor doi tineri. Fie că vorbim de fotografii senzuale în apă, sau de un cadru în pădure, accentul este pe romantism și bineînțeles pe naturalețe. Un alt mod de a privi această ședința este și că o ocazie perfectă pentru noi soți de a se exprimă în mod liber și fără constrângeri. De multe ori, prin intermediul serviciilor foto nuntă Galați am observat că mirii abia așteptau acest moment.

Așadar, văzut la început că un mod ciudat de a strică o rochie scumpă, shootingul Trash the Dress a câștigat teren în cursul celor aproximativ 16 ani de când este prezent și în România. Încet încet ședințele foto au căpătat o altă formă și au devenit love the dress Așadar, o ședință intimă, romantică, senzuală și mai ales distractive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.