Vremea rea – cum să transformi această neplăcere într-o sedinta foto inedită pentru nuntă

Transformă vremea rea într-o experiență de neiutat.

A sosit și mult așteptata zi a nunții tale. Totul este pregătit. În numai câteva ore invitații vor începe să vină rând pe rând să va felicite și să fie alături de voi în cea mai specială zi. Dar, deschizi ochii, tragi draperiile și ce să vezi? Cerul este întunecat, a plouat deja o tură și pare să vină imediat și următorul nor. Pentru multe mirese vremea nefavorabilă înseamnă în primul rând panică și stres, o situație de neimaginat.

Ce faci dacă în ziua nunții este vremea rea?

Vremea rea nu poate să fie controlată de nici un wedding planner și, indiferent pe cine ai învinovăți sau cât de mult ți-ai fi dorit să fie altfel, cu siguranță nu vei rezolva nimic ci doar vei încerca nervii celor din jurul tău. Dar dacă este o nuntă în aer liber atunci cu siguranță o ploaie torențială poate să însemne dezastru.
Dacă te chinuie ideea că vremea rea poate să strice perfecțiunea celui mai important moment din viață ta, atunci îți recomandăm să te asiguri că nunta este ținută într-un spațiu închis, nu afară. Mai ales dacă în ultimul timp a fost mai ploios și nu prea poți să ai încredere în vreme întrucât oricând se poate schimba, atunci cu siguranță trebuie să organizezi totul astfel încât invitații să fie protejați. Dacă nu știi cum să procedezi, atunci alege să ne ceri sfaturi. Avem o experiență însemnată. Poți alege chiar să închiriezi o cameră de hotel pentru partea de pregătiri.

Ședința foto pe ploaie, un adevărat dar al naturii pentru un album creativ.

Dar ce te faci cu ședința foto? Aceea trebuie să aibă loc mai ales dacă deja ai achitat un avans. Știu că îți dorești foarte mult o ședință foto în aer liber, iar acest lucru nu înseamnă că nu mai există loc de puțină creativitate.
Umbrelele pot fi folosite într-un mod foarte romantic pentru a obține niște cadre perfecte. Ploaia poate să fie un dar minunat din partea naturii pentru o ședința foto întrucât, dacă vei stabili o nouă abordare cu fotograful de nuntă și acesta își va pune în funcțiune creativitatea atunci albumul tău va fi cu adevărat unic.
Gândește-te cât de minunat va arăta o fotografie surprinsă cu voi doi din perspectiva unei picături de ploaie sau cât de minunat vei arata în mijlocul naturii într-un cadru curat, parcă totul ar fi fost proaspăt spălat pentru evenimentul tău. Cu siguranță, fiecare fenomen al naturii poate să fie o inspirație pentru un fotograf și un dar binecuvântat pentru a obține fotografii de nuntă excepționale.
Setul de fotografii pe ploaie poate să fie atât creativ cât și amuzant, depinde de perspectiva pe care o alegi pentru a te bucura de un album foarte original. Deși fundalul va fi destul de gri într-o zona mohorâtă dar acest lucru nu înseamnă că nu poți colora totul aducând în atenție niște cadre demne de o expoziție.
Fotografia de nuntă înseamnă creativitate și dacă vei lasă totul pe mâna noastră atunci vei putea să obții un album care să nu egaleze nici un alt tip de album foto pe care l-ai văzut până acum la nunți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit, te invitam să ne contactezi și promitem să revin cu răspuns în mai puțin de 2 ore.Fotografie de nunta Galati

În secțiunea blog vei găsi fotografii și sedinte foto de nunta care să te inspire. Cele mai frumoase cadre ale fiecărei povești la care suntem părtași. Îți vei putea face o idee asupra modului în care ne folosim creativitatea pentru a surprinde emoțiile și momentele importante pentru tine.